Topa: ‘De Speedbox pakt u in met z’n snelheid’

Topa: ‘De Speedbox pakt u in met z’n snelheid’

Topa presenteert de Speedbox. De doos heeft een vlakke autolock- bodem en een klep met zelfklevende sluiting en tearstrip. Daardoor gaat het opzetten, sluiten en openen van de Speedbox razendsnel.

De Speedbox maakt zijn naam meer dan waar. ‘Wij kunnen u de Speedbox van harte aanraden, want daarmee verpakt u twee tot drie keer zo snel als met een conventionele doos. De Speedbox levert u dus een enorme tijdsbesparing en is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en formaten’, stelt Topa.
‘Daarnaast heeft de doos een fraaie industriële look, en is hij naast bruin ook in enkele formaten in het wit verkrijgbaar.’

Met de Speedbox gaat inpakken twee keer zo snel

'Een simpele praktijktest leert dat het opzetten, inpakken en sluiten met een gewone vouw- doos drieëndertig seconden duurt en dan hebben we het nog niet eens over de tijd die het kost om de rol tape te vervangen. Met een Speedbox is dat klusje in slechts vijftien seconden geklaard, want dankzij de autolock-bodem sluit de bodem automatisch bij het uitvouwen en is de doos in een mum van tijd opgezet. Met de zelfklevende sluiting is de doos ook in “no time” afgesloten en door de tearstrip is het openen van de doos voor de ontvanger ook nog eens super eenvoudig.'    
‘Met de Speedbox kunt u ook uw visitekaartje afgeven, want u kunt hem laten bedrukken met het logo en de slogan van uw bedrijf of met een leuke en opvallende andere boodschap’, informeert de verpakkingsspecialist.

'Onze Speedboxen zijn duurzaam, want ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar'

Speedbox-familie bestaat nog uit drie leden:

Speedbox Light

Deze doos is in een lichter type golfkarton uitgevoerd dan de standaard Speedbox. Dat maakt de Speedbox Lite iets voordeliger dan de gewone Speedbox. De Speedbox Lite is geschikt voor lichtere en niet breekbare producten.

Speedbox Duo

Voor bedrijven die aan e-commerce doen, zijn retourzendingen helaas dagelijkse kost. De Speedbox Duo biedt dan uitkomst. Deze doos heeft een klep met een dubbele zelfklevende sluiting en tearstrip, waardoor de consument de zending heel eenvoudig kan terug sturen.

Speedbox Plus

De Speedbox Plus is de meest innovatieve Speedbox van allemaal. Doordat de vier bovenzijden met elkaar verbonden zijn, en de lange brede zijde een zelfklevende sluit- en tearstrip bevat, biedt de Speedbox Plus het ultieme sluitgemak. Na het vullen van de doos kan de plakstrip worden verwijderd en in één handeling worden gesloten, waarbij de lange zijde met plakstrip over de korte zijde valt. Dankzij het unieke ontwerp van de Speedbox Plus gaat inpakken drie keer zo snel als bij een gewone vouwdoos. Daar komt bij dat dit ontwerp ook nog eens zorgt voor diefstalpreventie.

Er is altijd wel een Speedbox formaat dat perfect past bij uw product

De Speedbox is er in ruim zestig verschillende formaten. ‘De kern van ons aanbod zijn de dozen die gebaseerd zijn op A4 formaat: met binnenmaten van 305 mm lang en 215 mm breed en in hoogte variërend van 80 tot 220 mm. Daaromheen hebben we formaten variërend van klein tot groot: van 160 x 130 x 70 mm (lengte, breedte, hoogte) tot 500 x 400 x 300 mm. U kunt zelfs kiezen voor een extra chique uitvoering met een bruine buitenkant en witte binnenkant. Kortom, er is er altijd wel een Speedbox die perfect past bij het formaat en de uitstraling van uw product.
Bovendien zijn onze Speedboxen duurzaam, want ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. De Speedboxen zorgen dus voor minder milieubelasting en verlagen uw CO2 voetafdruk’, besluit Topa.  

Artikel delen