Advertorial

TPS levert kostenbesparingen door design: De Stackabox

TPS presenteert de Stackabox voor geautomatiseerde hoge snelheid productlijnen

TPS levert kostenbesparingen door design: De Stackabox

TPS Rental Systems focust zich naast de welbekende verhuur en verkoop van vouwbare IBCs met linerzakken voor het transport en de opslag van vloeibare producten ook steeds meer op kostenbesparende oplossingen voor droge bulkgoederen. Denk bijvoorbeeld aan de unieke en veelzijdige vouwbare Magnum Optimum’ 1200/1000 vouwbare palletcontainers, die in uiteenlopende industrieën worden toegepast.

Stackabox voor geautomatiseerde hoge snelheid productlijnen

Ook levert TPS containers die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik in specifieke industrieën: TPS.3_adv_wk4_23de TPS Stackabox: een vernieuwende, opklapbare bulkcontainer die geschikt is voor afgifte, opslag en transport van PET preforms, geblazen flessen, en doppen en afsluitingen in de drank- en voedingsindustrie. De Stackabox is uitermate geschikt voor geautomatiseerde hoge snelheid productielijnen en grotendeels gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Na afloop van de gebruiksduur kan de container opnieuw worden gerecycled.

De grootste voordelen van de Stackabox

Het unieke design van de Stackabox biedt een oplossing voor bekende problemen bij gangbare bulkverpakkingen, zoals kartonnen dozen op houten pallets, en zorgt voor een besparing op de kosten, die hiermee verband houden. De grootste voordelen op een rijtje: 
 
  • Betere integratie in de productielijn: de containers kunnen worden geplaatst in elk soort geautomatiseerd systeem, zoals met hoppers en transportsystemen. Hierdoor zijn zowel gedoseerde afgiftes als bulkafgiftes mogelijk en worden handmatige handelingen en besmettingsrisco’s geëlimineerd.

  • Betere veiligheid: verontreiniging van de productielijn door het gebruik van kartonnen dozen op pallets, zoals kartonvezelresten, splinters of tape, wordt uitgesloten. Bovendien wordt vanwege de optimale doseerbaarheid door de Stackabox kruisbesmetting door productvermenging, als gebruikelijke containers of dozen hun inhoud niet volledig kunnen uitwerpen, voorkomen.

  • Lagere kosten voor transport en opslag: dankzij de beperkte hoogte van de gevouwen containers kunnen bij het retourtransport stapels van 7 containers in een standaard vrachtwagen worden getransporteerd. Naast minder transportkosten en een gereduceerde CO2-footprint neemt de Stackabox ook nog eens aanzienlijk minder kostbare opslagruimte in beslag. 
TPS.1_adv_wk4_23 TPS.2_adv_wk4_23

Meer weten over onze producten en diensten?

'Het is onze missie om de logistiek van de supply chain zo ‘eenvoudig als IBC te maken’. Onze klanten profiteren daarom van hoogwaardige producten en diensten. Werken met TPS betekent dat u tastbare financiële voordelen voor uw bedrijf kunt verwachten. Wilt u echt alles weten over de eenvoudige bediening en opbouw van de containers, die door slechts 1 persoon kan worden uitgevoerd, en alle andere voordelen? Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (6) 14 595 205. We vertellen u graag hoe onze containers zullen bijdragen aan uw succes!'
Artikel delen