Duurzame verpakkingsoplossingen Optimum Group Max Aarts i.s.m. Bandall

Optimum Group Max Aarts presenteert verpakkingsoplossingen en is vertegenwoordigd op FruitLogistica 2023

Duurzame verpakkingsoplossingen Optimum Group Max Aarts i.s.m. Bandall

Optimum Group Max Aarts levert sinds jaar en dag duurzame verpakkingsoplossingen voor alle segmenten. Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand bij deze Speciaal drukkerij. 

Groen en duurzaam verpakken, jouw product- en merkinformatie helder presenteren en ook nog kosten besparen. Het klinkt als een utopie, maar het wordt de werkelijkheid met het unieke concept Branding by Banding van Optimum Group Max Aarts en Bandall.
De ECO.BAND- en MULTI.BAND-banderol zijn 100% recyclebaar en bieden uitstekende mogelijkheden voor marketing en branding. 

100% bewezen recyclebaar

Het is de Week van de Circulaire Economie en daarmee voor Optimum Group Max Aarts hét moment om te laten zien dat duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid perfect samengaan. Het bedrijf ontwikkelde in samenwerking met Bandall de ECO.BAND en de MULTI.BAND. Optimum.5_adv_wk6_23De ECO.BAND is een bedrukte papieren banderol en bestaat uit 100% bewezen recyclebaar papier. De verpakkingsoplossing is bovendien voorzien van een milieuvriendelijke ECO.SEAL. De ECO.BAND mag dan ook bij het oud papier voor recycling. Met deze banderol kan op een milieuvriendelijke manier worden verpakt.

Extra ruimte voor informatie

Optimum.4_adv_wk6_23De MULTI.BAND bevat meerdere lagen en creëert zo extra ruimte voor informatie. Daarmee overtreft de banderol de mogelijkheden van een traditioneel etiket. De MULTI.BAND is linerless, beveiligd tegen openen en zeer geschikt om te gebruiken voor coupons. Deze banderol biedt dan ook uitstekende mogelijkheden voor marketing en branding.

‘Met een bedrukte MULTI.BAND vallen uw producten in het schap nog meer op en vergroot u de pakkans aanzienlijk. Zo mooi kan milieuvriendelijk zijn!’ Aldus de onderneming.

Optimum.2_adv_wk6_23 Optimum.3_adv_wk6_23

Wereldwijde Top 1

Het volledige papieren banderolportfolio van Optimum Group Max Aarts is gekwalificeerd als recyclebaar door Papiertechnische Stiftung (PTS), een onafhankelijk testinstituut van de papierindustrie in Duitsland. De certificaten zijn een bewijs van een verantwoorde benadering van het milieu en een bijdrage aan een duurzamere toekomst. Optimum Group Max Aarts vindt het belangrijk om het verbruik van verpakkingsmaterialen te helpen verminderen en de recyclebaarheid te vergroten. Met een FSC-certificering garandeert Optimum Group Max Aarts dat producten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Bovendien heeft Optimum Group Max Aarts de EcoVadis Platinum Score behaald. Hierdoor behoort het bedrijf tot de wereldwijde top 1% van beoordeelde bedrijven op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De optimale verpakkingsoplossing

'Vindt u een circulaire economie belangrijk en wilt u tegelijkertijd kunnen kiezen voor een luxe verpakkingsoplossing? Optimum Group Max Aarts helpt u graag bij het vinden of samenstellen van de optimale verpakkingsoplossing voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op via 053 428 24 28 of info@maxaarts.nl. Deze week ontmoeten Optimum Group Max Aarts en Bandall u graag op de FruitLogistica in Berlijn, Hall 1.1 Stand D-41.'
Artikel delen