Vierde editie Dag van de Duurzame Verpakking op de planning

Sfeerbeelden Dag van de Duurzame Verpakking 2022

Vierde editie Dag van de Duurzame Verpakking op de planning

Op 21 juni 2023 vindt de vierde editie van de Dag van de Duurzame Verpakking plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Oss. Het thema van het event is dit jaar: ALL IN!

“ALL IN betekent letterlijk ‘alles inbegrepen’ en dat is precies hetgeen dat wij willen bereiken met de Dag van de Duurzame Verpakking: het neerzetten van een allesomvattend event waarbij de focus dit jaar op de gehele verpakkingsketen ligt, dus van ontwikkeling tot aan de afvalverwerking,” schrijft de organisatie.

Zij vervolgt: “Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we ieders kennis en kunde goed kunnen gebruiken en we alleen samen impact kunnen maken en de keten kunnen verduurzamen. Redenen genoeg dus om alle schakels uit de keten bij elkaar te brengen op de Dag van de Duurzame Verpakking 2023.”

Frank den Brok, wethouder van de gemeente Oss, opent het event om 13:00 uur. Daarna zullen talentvolle studenten en professionals uit het onderwijs en bedrijfsleven het stokje overnemen. Zij zullen ingaan op de uiteenlopende uitdagingen binnen de verpakkingssector. Onder andere onderwerpen als greenwashing, design thinking, consumentengedrag, wetgeving en afvalmanagement komen aan bod. De dag wordt om 17:00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Registreren als bezoeker kan gratis via de website.

Artikel delen