Advertorial

Win een VIP-arrangement naar All4Pack Parijs

Win een VIP-arrangement naar All4Pack Parijs

De voorregistratie van vakbeurs All4Pack Paris is geopend. Deze grote internationale verpakkingsbeurs vindt plaats van 23 t/m 26 november 2020 in Parijs. De Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland, verloot een speciaal VIP-arrangement naar Parijs onder de voorregistraties.

[[ADVERTORIAL]]

De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen zijn het centrale thema voor de komende editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen... Kortom iedere allround professional of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingsbranche kan oplossingen en nieuwe producten vinden op All4pack Paris 2020.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan en maak kans op een VIP arrangement naar Parijs!

Programma

De All4pack Paris is een belangrijk verpakkingsevenement dit jaar. Een internationaal trefpunt voor de complete sector met 55% internationale exposanten en een rijk randprogramma dat de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche belicht: de All4Pack Innovation – forum voor trends, noviteiten en innovaties; de Pack The Future wedstrijd; de presentatie van de Nederlandse De Gouden Noot; het conferentiecentrum waar de belangrijkste uitdagingen van de sector belicht worden met lezingen en debatten… en tenslotte speciaal dit jaar het nieuwe ‘Objectif Zero Impact’ forum, waar nieuwe initiatieven op het gebied van milieu impact reductie naar voren gebracht worden en uitwisselingen tussen de belangrijkste spelers uit de markt gestimuleerd worden.
Tevens is het alweer de 25ste editie van de PETnology conferentie, met dit jaar als thema: ‘Superiority in Sustainability’.

VIP-arrangement

Onder de lezers die zich op deze link inschrijven wordt een VIP arrangement verloot, bestaande uit een hotelovernachting, VIP kaarten en een Thalys retour naar Parijs voor 2 personen tijdens de All4pack Paris.

Nederlandse vertegenwoordiging

Voor vragen kan men terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland: tel. 020 4620020, e-mail: netherlands@promosalons.com.

Kerncijfers All4pack Paris

23 t/m 26 november 2020
Paris Nord Villepinte – Parijs - Frankrijk
1.350 exposanten en merken, waarvan 55% internationaal.
79.000 bezoekers, waarvan 35% internationaal
100 landen vertegenwoordigd

 

Artikel delen