Advertorial

Zó bespaar je kosten op IBC-containers

Zó bespaar je kosten op IBC-containers

TPS Rental Systems heeft met haar portofolio van vouwbare IBC-containers met inliners voor vloeistoffen hèt kostenbesparende alternatief in huis voor de gebruikelijke rigide IBC-containers met een kooiconstructie.

Efficiënter

Door het gebruik van vouwbare TPS-Containers neemt de efficiëntie in uw productie toe en zijn de kostenbesparingen direct merkbaar: De totale gebruikskosten van uw IBC-containers worden aanzienlijk gereduceerd bij een overstap naar vouwbare IBC-containers van TPS Rental Systems.

Boxgland-ventiel als sterke troef

De unieke vouwbare stalen Unifold™ container biedt in combinatie met het unieke door TPS ontwikkelde Boxgland™ Bodemuitloopventiel de volgende belangrijke voordelen:

  • Kostenbesparingen, doordat er minder product achterblijft in de container
  • Plaatsbesparingen, doordat de containers opgevouwen kunnen worden gestapeld
  • Een betere efficiëntie, door een levensduur die gemiddeld 10 jaar langer is

Het unieke Boxgland™ Bodemuitloopventiel aan de inliner heeft een robuuste constructie waarbij het uitloopventiel zich onder het bodem-niveau van de container bevindt. Hierdoor blijft er veel minder restproduct in de container achter en kan de container optimaal worden geleegd. Kosten voor reiniging zijn daarom minimaal en productopbrengsten worden vergroot.

Opvouwbaar, dus minder ruimte nodig

Doordat de Unifold™ IBC-container voor en na gebruik eenvoudig kan worden opgevouwen, wordt veel plaats bespaard. Dit geldt voor zowel de opslag als voor het transport: Per palletplaats in uw magazijn passen 12 gevouwen Unifold™ IBC-containers, bij transport zijn dit er 6 per palletplaats. In vergelijking met de ruimte die standaard rigide IBCs in beslag nemen, is dit een absoluut voordeel.

Video: demonstratie opvouwbare containers

 

Lange levensduur

De stalen Unifold™ IBC-container is speciaal ontwikkeld om een langere levensduur te garanderen. Hierdoor is de container bij normaal gebruik minimaal 10 jaar langer inzetbaar dan standaard rigide IBC-containers. De modulaire constructie maakt een eventuele reparatie zeer eenvoudig zelf uitvoerbaar, waardoor de containers niet door een gespecialiseerd bedrijf gereconditioneerd hoeven te worden.

De veelzijdigheid aan manieren waarmee u voordeligere productiekosten en hogere opbrengsten kunt realiseren, is door het gebruik van de Unifold™ IBC-container met het Boxgland™ Bodemuitloopventiel ongekend.

Meer weten?

Wilt u echt alles weten over de voordelen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u dan onder meer over een minimaal risico op product-contaminatie, over het gebruik van automatisch vullende inliners en over de afwezigheid van de noodzaak om de containers grondig te reinigen. Zo laten we zien hoe onze containers zullen bijdragen aan uw succes!

Contact:

Telefoon: +31 (6) 14 595 205

www.tpsrentalsystems.com

Boxgland Valve Boxgland Valve Operation 1
Artikel delen