general-fp4

Boix Europe BV

BOIX, YOUR BOX FORMING PARTNER! Dé leverancier van dozenopzetmachines. Met vestigingen wereldwijd zijn wij met onze machines marktleider op het gebied van het verlijmen, vormen en sluiten van massief- en golfkartonnen dozen

Over Boix Europe BV 

Dé leverancier van dozenopzetmachines. Met vestigingen wereldwijd zijn wij met onze machines marktleider op het gebied van het verlijmen, vormen en sluiten van massief- en golfkartonnen dozen

Boix is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardingen van box forming machines (dozenopzetmachines). De Boix machines kunnen verschillende soorten en formaten dozen/trays verlijmen en vormen en/of sluiten. Wij zijn er trots op dat onze verpakkingsmachines, trays en dozen inmiddels dé standaard zijn voor het verpakken van o.a. groente, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten, vis, vlees- kipproducten en veel meer!

De juiste verpakkingsoplossing

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor het efficiënt opzetten of sluiten van dozen en trays, wilt u meer informatie over hoe u uw productieproces kunt optimaliseren óf heeft u al een specifiek project in gedachten? Wij komen graag persoonlijk met u in contact om uw wensen en eisen te bespreken. Dit geeft ons de mogelijkheid om een gepersonaliseerde oplossing voor uw bedrijf te adviseren.

Service en support

Naast het leveren van opzetmachines, staat Boix ook bekend voor de hoge kwaliteitsstandaarden en het uitstekende serviceniveau. Met kantoren op elk continent kunnen wij u wereldwijde service en onderhoud bieden. Elke verkochte machine wordt door één van onze eigen ervaren servicemonteurs geïnstalleerd. Bovendien krijgen uw medewerkers een persoonlijke training in het bedienen van de machine.

Meer informatie over Boix Europe BV