De Groot BV

De Groot BV

Al meer dan 90 jaar helpen wij -de solution finders van De Groot- grote en kleine ondernemers met coding en labelling oplossingen op maat. Onze kracht ligt in de oprechte interesse voor uw situatie.

Over De Groot BV

Al meer dan 90 jaar helpen wij -de solution finders van De Groot- grote en kleine ondernemers met coding en labelling oplossingen op maat. Onze kracht ligt in de oprechte interesse voor uw situatie.

Wij denken mee van product design tot preventief onderhoud, in alle groeifases van uw onderneming. In onze moderne werkplaats, in het midden van het land, zijn we in staat om iedere technische uitdaging aan te gaan. Wij hebben er plezier in de complexe wereld van coding en labelling voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Coding

Om producten te coderen zijn verschillende technieken ontwikkeld. Welk type techniek het meest geschikt is voor uw situatie hangt o.a. af van de ondergrond en de inhoud van de codering. Wij hebben een breed aanbod van inkjetprinters, thermal transfer printers, hot foil coder of laser. Afhankelijk van uw behoefte zoeken wij samen met u de allerbeste oplossing. Van een gebruikte machine tot een specialistische maatwerkoplossing.

Wij helpen u graag aan de machine die het best bij uw situatie past. Doorloop de vragen uit de keuzehulp en ga goed voorbereid ons gesprek in.

Labelling

Een goede labelling oplossing vraagt om inzicht en ervaring. Aspecten als materiaalsoort, verpakkingsvorm, snelheid en zelfs de omgeving waarin u werkt zijn van belang om de juiste keuze te maken. Wij zijn gespecialiseerd in labelling oplossingen waar goed over nagedacht is, varierend van hotmelt tot zelfklevend. Afhankelijk van uw situatie zoeken we samen met u de beste oplossing. Van een gebruikte machine tot een innovatieve maatwerkoplossing.

Doorloop de volgende vragen uit de keuzehulp en ga goed voorbereid ons gesprek in. Zo helpen we u het beste aan de machine die bij uw situatie past.

Meer informatie over De Groot BV