De Groot demonstreert machines van Langguth, Mewes en CDA

De Groot demonstreert etiketteermachines van Langguth, Mewes en CDA

De Groot demonstreert machines van Langguth, Mewes en CDA

De Groot BV, leverancier van etiketteer- en codeermachines, demonstreert tot eind mei de nieuwste etiketteermachines van Langguth in zijn vestiging te Culemborg. Verder breidt het bedrijf zijn assortiment uit met vulmachines van Mewes en CDA.

‘De roestvrijstalen machines van Langguth werken met een automatische maatinstelling, zijn eenvoudig in gebruik en zetten veiligheid voorop’, vertelt directeur Bert de Groot.

De Langguth wetLAN 110 GLU|ECO brengt tot 400 etiketten per minuut aan door middel van een lijmwals met automatisch reinigingsprogramma.

De Langguth wetLAN 110 Basic met clean design verwerkt tot 100 etiketten per minuut. Ook demonstreert het team van De Groot de Langguth selfLAN 510, geschikt voor vrijwel elk etiketteringsvraagstuk, van allround etikettering van cilindrische verpakkingen tot complexe meervoudige etikettering in alle mogelijke posities.

 

Vulmachines van De Groot BV

In reactie op de groeiende vraag van klanten naar vulmachines heeft De Groot BV besloten hun aanbod uit te breiden. ‘Het zou geweldig zijn als jullie ook vulmachines aanbieden’, aldus klanten. Na contact te hebben gehad met niet één, maar zelfs twee vooraanstaande merken, Mewes en CDA, heeft De Groot BV besloten om aan deze vraag te voldoen.

Met deze uitbreiding kunnen klanten in de Benelux nu ook bij De Groot BV terecht voor hoogwaardige vulmachines van Mewes en CDA. Het bedrijf verzekert klanten dat deze machines naadloos geïntegreerd zullen worden in hun productielijnen, waardoor efficiëntie en kwaliteit worden gemaximaliseerd.

 

Breder aanbod verpakkingsmachines

‘We zijn verheugd om ons assortiment uit te breiden en onze klanten een nog breder scala aan oplossingen te kunnen bieden,’ zegt Bert de Groot. ‘Met de toevoeging van vulmachines van Mewes en CDA kunnen we nu nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten.’

Artikel delen