Tromp bedrijfsfoto-001
Tromp_logo

Tromp Print & Packaging

Elk product verdient een doordachte, praktische en bijzondere bedrukte verpakking! Zoekt u een op maat gemaakte vouwkartonnen verpakking voor uw product? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor vrijwel ieder product een unieke verpakking bedenken. Hiermee valt u op in de schappen!

Over Tromp Print & Packaging

Aan elke verpakking gaat een gedegen technisch en creatief advies vooraf. De vakbekwame medewerkers van TROMP zijn specialisten op het gebied vouwkartonnen verpakkingen. Door al in de ontwerpfase mee te denken en te adviseren over zaken als papierkeuze, formaten, stanstekeningen en kleuren kunnen we u helpen om uw verpakking zo efficiënt mogelijk te ontwerpen en te produceren. Alles wordt middels samples getest. Daar wordt uw product beter van!

Tromp_PP_bedrijfsfoto.2

Het gehele productieproces vindt plaats in Rotterdam. Wij drukken, printen, vouwen, stansen, plakken, foliën en pregen alles in eigen huis. Hierdoor hebben wij zicht op en controle over het gehele productieproces en beperken wij eventuele risico’s. Wij produceren zowel kleine als grote oplages met de grootste zorg en dat alles tegen een goede prijs en met een snelle levertijd. 

Tromp_PP_bedrijfsfoto.3

Indien u de doosjes ook opgezet en afgevuld wilt hebben, doen wij ook dit graag voor u. Vraag gerust eens een prijs op.

De verpakkingen van TROMP zijn ook nog eens duurzaam. Wij hanteren een strikt MVO-beleid wat tot uiting komt in het gehele productieproces. Het drukken doen wij met chemievrije platen en biologisch afbreekbare inkten en zoveel mogelijk op FSC®-gecertificeerd karton. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk afval na de productie overblijft. Dat alles doen we CO2 neutraal in Rotterdam. Interesse? Kijk eens op onze website en neem gerust contact met ons op. 

Tromp_PP_bedrijfsfoto.1

 

Meer informatie over Tromp Print & Packaging

 

Bekijk onderstaande bedrijfsvideo: