Tromp Print & Packaging: ‘Specialist in uniek verpakkingsdrukwerk’

Tromp Print & Packaging: ‘Specialist in uniek verpakkingsdrukwerk’

Tromp Print & Packaging: ‘Specialist in uniek verpakkingsdrukwerk’

Elk product verdient een doordachte, praktische en bijzondere bedrukte verpakking. Tromp Print & Packaging kan door haar uitgebreide ervaring voor vrijwel ieder product een op maat gemaakte vouwkartonnen verpakking creëren die opvalt in de schappen.

Aan elke verpakking gaat een gedegen technisch en creatief advies vooraf. De vakbekwame medewerkers van Tromp zijn specialisten op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen. Door al in de ontwerpfase mee te denken en te adviseren over zaken als papierkeuze, formaten, stanstekeningen en kleuren kunnen ze helpen om een verpakking zo efficiënt mogelijk te ontwerpen en te produceren. Alles wordt middels samples getest. ‘Daar wordt een product beter van’, stelt het verpakkingsbedrijf.

Tromp.2_adv_wk12_24_Prepress

 

‘Wij produceren zowel kleine als grote oplages met de grootste zorg en dat alles tegen een goede prijs en met een snelle levertijd’

Risico’s beperken

Het gehele productieproces vindt plaats in Rotterdam. Drukken, printen, vouwen, stansen, plakken, foliën en pregen doet Tromp Print & Packaging allemaal in eigen huis. Hierdoor heeft het bedrijf zicht op en controle over het gehele productieproces en worden eventuele risico’s beperkt.

‘Wij produceren zowel kleine als grote oplages met de grootste zorg en dat alles tegen een goede prijs en met een snelle levertijd’, aldus Tromp Print & Packaging.

Duurzame verpakkingen

De verpakkingen zijn ook nog eens duurzaam. De verpakkingsdrukker hanteert een strikt MVO-beleid wat tot uiting komt in het gehele productieproces. Het drukken gebeurt met chemievrije platen en biologisch afbreekbare inkten en zoveel mogelijk op FSC-gecertificeerd karton. Daarnaast wordt erop toegezien dat er zo min mogelijk afval na de productie overblijft. Dat alles wordt CO2 neutraal uitgevoerd in Rotterdam. 

Interesse?

‘Indien gewenst, kunnen wij ook voor u de doosjes opzetten en afvullen. U kunt hiervoor vrijblijvend een prijsopgave opvragen. Kijk voor meer informatie op onze website. Neem bij vragen gerust telefonisch contact met ons op - +31 10 462 15 15 - of via de website.’
Artikel delen