Ultrapak

Ultrapak levert al sinds 1992 hoogwaardige verpakkingslijnen voor de professionele gebruiker. Dé leverancier van food verpakkingslijnen.

Over Ultrapak

Ultrapak levert al sinds 1992 hoogwaardige verpakkingslijnen voor de professionele gebruiker. Dé leverancier van food verpakkingslijnen. SEALPAC traysealers, dieptrekmachines, end-of-line en add-to-line extensies, zoals metaaldetectoren, checkwegers, X-ray & visionsystemen, maar ook doseer- en afvulsystemen, ontnesters, dekselautomaten en print- en labelsystemen. Daarbij zijn zij onderscheidend in de advisering. Dit garandeert de klant dat hij maximaal rendement uit zijn investering kan realiseren.

Toekomstbestendig

Traysealers uit de Amax-serie kunnen voor vrijwel elke toepassing worden gebruikt; warm of koud afvullen, skin-verpakken of verpakken onder MAP.

GO sustainable! We gaan voor duurzaamheid!

Ons doel: verpakkingsoplossingen vanaf het begin recyclebaar ontwerpen. Daartoe behoren onze grondstof besparende verpakkingsinnovaties, waarmee de hoeveelheid grondstof die in verpakkingen wordt gebruikt tot wel 75% wordt teruggebracht.

Gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak kenmerkt de werkwijze van Ultrapak. Ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken.

Klanten mogen rekenen op de juiste oplossing gebaseerd op professioneel advies, focus op kwaliteit en efficiency en betrouwbare service en onderhoud.

Meer informatie over Ultrapak