Ultrapak toont op Empack diverse inspectie- en verpakkingsmachines

Ultrapak toont op Empack haar inspectie- en verpakkingsmachines

Ultrapak toont op Empack diverse inspectie- en verpakkingsmachines

Ultrapak, leverancier van Sealpac, Laferpack, Redpack, Qupaq, Atlantic en diverse end-of-line inspectiesystemen, toont op Empack haar verpakkings- en inspectiemachines. Speciale aandacht is er voor de Sealpac A6MAX die in lijn staat met de ontnester en vuller. Ook staat van Laferpack de Cosmic en van Redpack een flowpackmachine op de Ultrapak stand I112.

Servo aangedreven

De Amax-serie van SEALPAC biedt een goede oplossing voor bedrijven die volledig geautomatiseerd, volcontinu, hygiënisch willen verpakken. Er is voor elke productiegrootte een Amax-versie. Een volledig servo aangedreven hef- en grijpersyteem is leverbaar vanaf de A6max.

Afhankelijk van grootte, toepassing en installatie kunnen er tussen 30 en 200 schalen per minuut verwerkt worden en tot 18 slagen per minuut bij Modified Atmosphere Packaging (MAP).

Alle Amax-serie traysealers zijn eenvoudig te bedienen, snel om te stellen voor elke verpakkingsvariant, volledig programmeerbaar en eenvoudig te reinigen. 

Ontnesters en dekselautomaten

Als aanvulling op haar machines heeft Ultrapak een samenwerking met verschillende gespecialiseerde producenten voor ontnesters en dekselautomaten, doseersystemen en afvulsystemen, metaaldetectie, checkwegers, röntgen X-Ray inspectie, vision systemen, printsystemen en labelsystemen.

Artikel delen