EDEKA productlijn in verpakking van Schur Star Systems

EDEKA productlijn in verpakking van Schur Star Systems

Het Duitse Mega Fleisch is onlangs overgestapt van handmatig vullen naar het geautomatiseerde Schur Star Concept van Schur Star Systems. De Deense fabrikant van verpakkingen en verpakkingsmachines leverde een volledig geautomatiseerd verpakkingssysteem bestemd voor diverse flexibele verpakkingen en uiteenlopende producten.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Mega Fleisch verzorgt kant-en-klaarmaaltijden in stazakken voor de horeca. Het bedrijf heeft echter recent ook een nieuwe productlijn voor de detailhandel geïntroduceerd.

Machine en verpakking van Schur Star Systems

De nieuwe rundvleessaus en -bouillon van Mega Fleisch worden bij de supermarktketen EDEKA verkocht onder hun private label “Our House Brand”. EDEKA heeft de speciale aandacht voor de productbereiding in het verpakkingsontwerp willen weergegeven en koos voor de verpakking doypacks van Schur Star Systems.

EDEKA productlijn in verpakking van Schur Star SystemsDe nieuwe saus en bouillon worden verpakt in de Schur Star Jar stazakken met de gelijknamige verpakkingsmachine. Deze opvallende stazak heeft de uitstraling van een Kilner-pot en ‘zal een eye catcher zijn in het schap’, aldus de onderneming.

EDEKA productlijn in verpakking van Schur Star Systems

 

 

Artikel delen