Fullcolour banderol printen met Labelpro FP-230

Fullcolour banderol printen met Labelpro FP-230

Het Labelpro FP-230 printer systeem dat flexibele folie bedrukt voor zakjes is nu ook geschikt gemaakt banderol etiketten. Bedrijven kunnen hiermee in huis zelf hun eigen banderol etiketten produceren.

‘Inkjet printers moeten, voor het beste resultaat, printen op inkjet gecoat materiaal. Daardoor blijven er nog toepassingen onbenut. ‘Wij zijn altijd opzoek naar de laatste ontwikkelingen’, legt Peter Kennepohl van Labelpro uit. ‘Wij hebben nu een folie in huis waarmee het mogelijk is om ook banderol etiketten te printen.’

Inkjet printer

Het FP-230 systeem is uitgerust met de Afinia L901 inkjet printer die met een maximale snelheid van 18 m/min de banderol print. In combinatie met het inline lamineerstation is het systeem geschikt voor het verpakken van voedsel.
De FP-230 verwerkt kleine tot middelgrootte jobs, eventueel inclusief laminaat, snel en efficiënt af.Labelpro banderol

Flexibles

Met de Afinia FP-230 Flex Pack Press is het ook mogelijk om eigen full-colour flexibele verpakkingen van hoge kwaliteit te produceren. Het is geschikt voor korte tot medium grote orders en met variabele data of ontwerpen. De FP-230 heeft een maximale baanbreedte van 230 mm en heeft een maximale snelheid van 18m/min.

 

Artikel delen