Markem-Imaje presenteert print- en etiketteeroplossing

markem-imaje-print-etiketteersysteem

Markem-Imaje presenteert print- en etiketteeroplossing

Markem-Imaje heeft het eTouch-S intelligente print- en etiketteersysteem gelanceerd. Dit is een aanvulling op het portfolio end-to-end oplossingen voor de toeleveringsketen. De eTouch-S werd ontwikkeld als antwoord op de vraag van de klant om zijn milieu-impact te verminderen.

Met een eigen ontwerp en gepatenteerde technologie is de eTouch-S applicator een nieuwe aanvulling op de 2200-serie van Markem-Imaje. Het apparaat is volgens de fabrikant geschikt voor productiesnelheden van meer dan 150 verpakkingen per minuut en voldoet aan de veiligheidsnormen EN415-10. 

eTouch-S bevat kunstmatige intelligentie

De innovatieve eTouch-S heeft ingebouwde kunstmatige intelligentie om ervoor te zorgen dat de etiketten met aanzienlijke productiesnelheden op verpakkingen worden aangebracht volgens een juiste standaard. De SoftTouch-technologie van de applicator biedt bewegingscontrole en applicatiebewaking, naast detectie van verpakkingen. Hierdoor is applicatie mogelijk zonder onnodig vermogen en ontstaat de mogelijkheid om automatisch variaties in de positie van de verpakking te detecteren. Een optionele Advanced Trigger Sensor (ATS) voorziet onder meer in de keuze om verpakkingen te etiketteren met variabele afstanden en snelheden, informeert Markem-Imaje. 

Artikel delen