Automator breidt assortiment uit met inkjetprinter range

Automator breidt assortiment uit met inkjetprinter range

Achter de schermen is bij Automator begin dit jaar druk gewerkt aan de introductie van een nieuw merk en een nieuw product in het assortiment. Sinds maart is het aanbod inkjetprinters uitgebreid én vindt u een dozensluiter in het assortiment. ‘Voordat we de machines introduceerden hebben we ze bij ons in Rotterdam uitvoerig getest. Wij zijn enthousiast over het kunnen en de kwaliteit van de machines’, vertelt Robert Palushaj, Deputy General Manager bij Automator.

Nieuwe inkjetprinter range

‘De Anser U2-range is een mooie aanvulling op het al bestaande aanbod inkjetprinters. Het zijn compacte, onderhoudsarme en betrouwbare inkjetprinters met bijzonder veel mogelijkheden én een verrassend scherpe prijs’, gaat Robert verder. De maximale printhoogte varieert van 12,7 tot 25,4 mm. Voor elke materiaalsoort, zowel poreus, semi-poreus als niet-poreus materiaal, is een model leverbaar.

Draagbare inkjetprinter

Met de uitbreiding is er nu ook een draagbare inkjetprinter te verkrijgen bij Automator. Met een draagbare inkjetprinter haalt u een flexibele printoplossing in huis. Niet gebonden aan een vaste plek waar uw printer zich bevindt, codeert u waar u maar wilt.

Dozensluiter

De dozensluiter Taper 103 SD biedt een helpende hand bij het sluiten van dozen. ‘Het dichtvouwen van de flappen en het invoeren van de doos gebeurt manueel. De operator brengt de doos naar de ingang van de machine, vervolgens nemen de zijdelingse aandrijfbanden van de dozensluiter de doos mee en sluiten de doos’, licht Robert toe.

Combineren

Voor nog meer gemak is de dozensluiter te combineren met de Anser inkjetprinters. Sluiten en bedrukken van dozen kan daarmee in één handeling.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website van Automator, www.automator.nl. Heeft u liever contact met één van de medewerkers? Bel dan +31 (0)10 415 6400 of stuur een mail naar info@automator.nl.

Blijf op de hoogte van nieuws uit de verpakkingsindustrie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Artikel delen