Case packer voor shelf-ready producten

Case packer voor shelf-ready producten

Machinebouwer CPS Case Packing Systems presenteert op de Empack de GCL vertical case packer. De GCL casepacker is ontwikkeld om shelf-ready producten te verpakken. De casepacker plaats automatisch op hoge snelheid stazakken rechtopstaand: in een enkele rij, meerdere rijen naast elkaar of met overlap in dozen of kratten.

Pouches, block bodem zakken, stazakken maar ook pillow zakken worden gecontroleerd geplaats in Amerikaanse vouwdozen, displaydozen of fefco 0200 dozen met deksel.
De zakken worden horizontaal op de aanvoerband aangevoerd waarna ze in een racetrack lopen waarbij na elke zak de racetrack een positie van zakbreedte doorschuift. Wanneer het totaal aantal zakken in de racetrack is bereikt, staat de volgende klaar en loopt deze door waarna de zakken zijdelinks uit de racetrack op valkleppen worden geschoven.

Continue

Na het compacten van de formatie zakken wordt deze in de onderstaand gereedstaande doos geplaatst. Dit proces loopt continue waarmee een snelheid van 140 zakken per minuut mogelijk is.


CPS casepacker

Artikel delen