Advertorial

Containers voor gevaarlijke vloeistoffen

Containers voor gevaarlijke vloeistoffen

TPS Rental Systems, leverancier van IBC-containers introduceert nieuwe UN-goedgekeurde IBC-containers, geschikt voor de opslag en verzending van gevaarlijke vloeistoffen.

Dit is een artikel van onze partner TPS Rental Systems.

Overname

Met de overname van IBC-producent Metano in 2020 heeft TPS Rental Systems haar portfolio van bulkcontainers verder uitgebreid. Dankzij de overname heeft TPS naast haar bekende stalen en kunststof Bag-In-Box vouwcontainers en de eenmalige kartonnen container waarin gebruik gemaakt wordt van inliners, nu ook de beschikking over rigide roestvrijstalen containers voor gevaarlijke vloeistoffen.TPS M3 Metercube

Een inmiddels al veel gebruikte UN-goedgekeurde container in dit portfolio is de 1000 Liter TPS M3 Metercube, een roestvrij-stalen IBC voor zwaar gebruik zoals de opslag en transport van gevaarlijke vloeistoffen, UN-verpakkingsgroepen II en III, maar ook voor niet-gevaarlijke vloeistoffen en voedingsmiddelen. De container is ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen en kan naar keuze eventueel elektrisch of met een stoomspiraal verwarmd worden.

De herbruikbare TPS M3 Metercube 1000 Liter IBC is eenvoudig in gebruik bij het afvullen en ledigen. Het heeft een lage werkhoogte, is compatibel met ISO-zeecontainers en kan aan het einde van zijn lange levensduur worden gerecycled.

Kenmerken TPS M3 Metercube

  • Capaciteit van 1000 liter. Volledig te ledigen onderkant. De afvoer eindigt in een 2 inch driewegkogelkraan met volledige doorlaat en PTFE-afdichtingen, F-sluiting en dop.
  • Eenvoudig te vullen met behulp van de grote opening met een diameter van 460 mm of door gebruik te maken van de 4 x 2" BSP-aansluitingen op de bovenkant van de tank. Transport met vorkheftruck, pallettruck en bouwliften. Zelfstapelend, geen stellingen nodig, 4000 liter op het oppervlak van één pallet met een maximale relatieve dichtheid van 2,6.
  • Afmetingen: H 1140 mm x L 1150 mm x B 1150 mm. Uitermate geschikt voor containerisatie.
  • 304 roestvrijstalen constructieschaal, 304 roestvrijstalen palletbodem. Alle afdichtingen zijn PTFE en alle te bevochtigen oppervlakken zijn van 304 roestvrij staal.
  • Optioneel elektrisch of per stoomspiraal te verwarmen.

Download de volledige technische specificaties van de TPS M3 Metercube via onderstaande button.

Technische specificaties downloaden

Ook te huur

Zoals alle IBC Containers in het portofolio van TPS Rental Systems, zijn de UN-goedgekeurde IBC-Container ook te huur. Er is keuze uit huur voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd, om te kunnen voldoen aan een seizoensgebonden-of een plotselinge toename in vraag. TPS Rental Systems heeft als doel om door middel van haar producten en huuropties, klanten te helpen hun doelstellingen te halen, kosten te besparen en efficiëntie te vergroten.

Artikel delen