Datalogic lanceert de HandScanner

Datalogic lanceert de HandScanner

Datalogic, specialist op het gebied van automatische gegevensregistratie en fabrieksautomatisering, presenteert de nieuwe HandScanner™, een gebruiksvriendelijke scanner, ontworpen om het dagelijkse werk van werknemers te vereenvoudigen zodat ze hun handen vrij hebben.

Sneller orders picken met de HandScanner™

Met dit draagbare apparaat kunnen werknemers met beide handen sneller goederen of pakketten picken, zodat hun productiviteit aanzienlijk omhoog gaat. Gekoppeld aan mobiele computers van Datalogic helpt de HandScanner processen te stroomlijnen. De HandScanner bespaart vier seconden per scan en vermindert scanfouten met 33%.

Ergonomisch ontwerp

Door het ergonomische ontwerp van de HandScanner kunnen 1D- en 2D-streepjescodes nauwkeuriger gescand worden. Werknemers kunnen eenvoudig voorwerpen hanteren terwijl ze de HandScanner dragen, want de scanner past zich comfortabel aan de natuurlijke bewegingen van de gebruiker aan. Daarnaast krijgen gebruikers bij elke gelukte scan optische, akoestische en haptische feedback, zodat ze snel kunnen doorgaan met de volgende stap. De HandScanner is dunner dan een ringscanner en heeft als uniek voordeel dat hij op de rug van de hand wordt geplaatst. Hierdoor stoot hij niet bij elke beweging ergens tegenaan.

Twee versies HandScanner

De HandScanner is verkrijgbaar in twee versies. De 'Standard range' is ontworpen voor scannen op korte afstand, tussen 10 en 80 cm, en is zeer geschikt voor toepassingen in productie, retail en gezondheidszorg. Het 'Mid range'-model heeft een scanbereik van 30 tot 150 cm en is de perfecte oplossing voor transport en logistieke omgevingen, zoals magazijnen, fabrieken, havens en voorraaddepots.

Data automatisch gekoppeld

De batterij gaat tot 15 uur en 10.000 scans mee en wordt in slechts twee uur volledig opgeladen in het oplaadstation met twee sleuven. Wanneer werknemers scannen op een statische, semi-statische of dynamische werkplek, worden de data automatisch naar een gekoppelde smartphone, mobiele of industriële computer verzonden, of naar een tablet via een Bluetooth Low Energy-verbinding.

Artikel delen