Detecteersystemen van Neroco op Empack

Detecteersystemen van Neroco op Empack

Tags: machine

Neroco Detectie is begin september vertegenwoordigd op Empack Den Bosch. Op stand 1.E111 toont het bedrijf diverse apparaten om producten te kunnen detecteren op verontreinigingen en op het inspecteren van lekkages. Ook het 100% vacuüm gesloten zijn van verpakkingen behoort tot de mogelijkheden.

Neem een abonnement op VerpakkingsManagement en krijg het eerste jaar 30% korting.


Neroco presenteert op Empack haar deteceersystemen , zoals de Mesutronic 07Ci.
Neroco presenteert op Empack haar deteceersystemen, zoals de Mesutronic 07Ci.

Zowel de eenvoudig te bedienen Mesutronic 07Ci detector als de Quicktron 07RH hygiënisch uitgevoerde doorval detector met uitwerpmechanisme zal op de beurs worden gedemonstreerd, informeert de onderneming. De Quicktron heeft een ultra korte inbouwruimte en geen aparte binnenbuis, de diameter van de detector is de diameter van de doorvoer.


Ook de Quicktron 07RH van Neroco wordt op Empack getoond.
Ook de Quicktron 07RH van Neroco wordt op Empack getoond.

Uniek principe

De innovatieve Contura S400-lekdetector werkt volgens een uniek principe: twee elastische membranen sluiten de verpakking die moet worden getest in een filmkamer door een vacuüm te creëren. Het apparaat analyseert het drukprofiel in enkele seconden zonder de verpakking te beschadigen.

Neroco: ‘defecte verpakkingen worden verwijderd’

Indec vacuümtestsystemen bewaken een scala aan verpakkingen tijdens het productieproces, inclusief flessen en potten, door de holte van het doppaneel van hun sluitingen te meten, die afhankelijk is van het vacuüm binnenin. De defecte verpakkingen worden geïdentificeerd en automatisch uitgeworpen.

Empack Den Bosch 2021

De verpakkingsbeurs Empack staat voor 8 en 9 september op de beursagenda in Den Bosch.

Artikel delen