DH: 2 palletiser oplossingen met Yaskawa robots

DH: 2 palletiser oplossingen met Yaskawa robots

Met een tweetal palletiser oplossingen waarin Yaskawa robots zijn verwerkt, stond DH Automation Technology (DH) afgelopen week op de Empack vakbeurs in Gorinchem.

Nog geen abonnement op VerpakkingsManagement? Meld u hier aan en ontvang hét vakblad voor de verpakkingsindustrie het eerste jaar met 30% korting.

Op de DH-stand was een compacte robot palletiser cel te zien, waarmee op een compact oppervlak met hoge snelheid veilig kan worden gestapeld. Ook de cobot palletiser werd op de verpakkingsbeurs onder de aandacht gebracht. Dit apparaat kan vanaf een beperkte ruimte tot vrachtwagenhoogte stapelen. De twee standaard oplossingen waren een greep uit het assortiment van de automatiseringspartner.

Yaskawa robots

Sinds 2014 werkt DH samen met Yaskawa Benelux voor het leveren van de robots die worden gebruikt in hun oplossingen. De reden dat de keuze toen op Yaskawa viel, had met name te maken met de snelheid waarmee werd gereageerd op vragen in combinatie met de lokale technische ondersteuning in Nederland.

‘Dat je in Nederland terecht kan, is gewoon heel fijn’, aldus Govert den Hartog, director van DH.


Met een tweetal palletiser oplossingen waarin Yaskawa robots zijn verwerkt, stond DH Automation Technology (DH) afgelopen week op de Empack vakbeurs in Gorinchem.  Nog geen abonnement op VerpakkingsManagement? Meld u hier aan en ontvang hét vakblad het eerste jaar met 30% korting. Op de DH-stand was een compacte robot palletiser cel te zien, waarmee op een compact oppervlak met hoge snelheid veilig kan worden gestapeld. Ook de cobot palletiser werd op de verpakkingsbeurs onder de aandacht gebracht. Dit apparaat kan vanaf een beperkte ruimte tot vrachtwagenhoogte stapelen. De twee standaard oplossingen waren een greep uit het assortiment van de automatiseringspartner. Yaskawa robots Sinds 2014 werkt DH samen met Yaskawa Benelux voor het leveren van de robots die worden gebruikt in hun oplossingen. De reden dat de keuze toen op Yaskawa viel, had met name te maken met de snelheid waarmee werd gereageerd op vragen in combinatie met de lokale technische ondersteuning in Nederland. ‘Dat je in Nederland terecht kan, is gewoon heel fijn’, aldus Govert den Hartog, director van DH.  DH Automation Technology: compacte robotcel
DH Automation Technology: compacte robotcel

Artikel delen