Domino: Labels printen met inkjettechnologie

Domino: Labels printen met inkjettechnologie

Domino Printing Sciences heeft in een virtuele live-uitzending haar digitale labelpers N730i wereldkundig gemaakt. Het volledig nieuwe ontwerp maakt gebruik van het nieuwe Generatie 7 inkjetplatform van de onderneming.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

De N730i heeft een aantal nieuwe functies, waaronder de Brother Bitstar 1200 dpi piëzo-printkop, de SunLight grafische gebruikersinterface en de nieuwe geautomatiseerde Domino i-Tech (intelligent Technology)-functies i-Tech SetAlign en i-Tech CleanCap2, aldus de fabrikant in codeer-, markeer- en printtechnologieën.

Domino: i-Tech CleanCap2, een geautomatiseerd systeem voor het reinigen en afsluiten van printkoppen

Louise Adcock, global product manager bij Domino Digital Printing Solutions, licht toe: ‘Op basis van de feedback van klanten hebben we ons op drie hoofdgebieden gericht: het bieden van consistente printkwaliteit op hoge snelheid, gebruiksgemak en flexibiliteit.’

Intelligent Technology (i-Tech) functies:

  • i-Tech SetAlign is een nieuw geautomatiseerd systeem dat de printdichtheid instelt en de printkoppen zorgvuldig uitlijnt, met een uniform resultaat over de volledige printbreedte.
  • i-Tech CleanCap2 is een geautomatiseerd systeem voor het reinigen en afsluiten van printkoppen. Dit is een gecontroleerd proces dat tussenkomst door operators en afval reduceert.

Domino SunLight-interface

De bestaande gebruikersinterface is voor de N730i labelpers herzien door de ontwikkeling van de SunLight-interface. Deze flexibele grafische gebruikersinterface is volledig intuïtief en in grote mate configureerbaar. Er wordt gebruikgemaakt van een nieuwe, verbeterde versie van de industriestandaard Esko digitale front-end die naar eigen zeggen betere prestaties levert bij het printen van variabele data. Om inktgebruik te verminderen en een groter kleurbereik te bieden, produceert de pers proceskleuren zoals oranje en violet.

Domino N730i labelpers: microtekst, fijne lijnen en felle kleuren

Artikel delen