Folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken

Folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken

De Koningh Coding – Labeling – Inspection, is de officiële distributeur van Afinia in Nederland. Zij introduceren de Afinia FP-230 Flex Pack Printer, een unieke kleurenprinter voor folieverpakkingen op rol, zoals: sachets, flowpacks en buisfolie. Deze zijn volledig in kleur te printen en te lamineren. Geschikt voor producenten die op zoek zijn naar flexibiliteit bij kleine tot middelgrote printvolumes.

Dit is een artikel van onze partner De Koningh Coding.Full colour print

De Afinia kleurenprinter voor folieverpakkingen heeft een resolutie van 1.600 dpi en kan folierollen tot 340 millimeter breed printen. De printer heeft een maximale printsnelheid van 18 meter per minuut. Printdesigns zijn eenvoudig op te slaan en snel te selecteren via het touchscreen. Handig voor producenten met verschillende foliedesigns en kleine tot middelgrote oplagen.Lamineren en bijsnijden

De Afinia FP-230 Flex Pack Printer maakt gebruik van inkten op waterbasis. Verder is er de optie om folieverpakkingen na het printen direct inline te lamineren. Die combinatie maakt deze kleurenprinter ook geschikt voor voedselverpakkingen. Ook wordt iedere geprinte folierol op de juiste breedte bijgesneden met behulp van de twee roterende messen.

Meer informatie?

Bekijk alle kleurenprinters van Afinia op www.dekoningh.nl. Zelf folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken was nog nooit zo simpel!

Artikel delen