Full wrap etiketten voor eierdozen

Full wrap etiketten voor eierdozen

Tags: machine

Met de L 310 full wrap labeller van MULTIVAC kunnen eierverpakkingen gelijktijdig worden voorzien van een etiket en een verzegeling.

Folielabels

Het is mogelijk om folielabels van bijvoorbeeld PP of PET te gebruiken, of duurzamere materialen gemaakt van papier of hernieuwbare bronnen. Indien nodig kan een perforatiefunctie in het etiket worden geïntegreerd, zodat de consument het etiket gemakkelijker kan openen. Het merken en markeren van de verpakkingen gebeurt door middel van voorbedrukking van de doos, of alternatief met een kartonnen hoes of een voorbedrukt zelfklevend etiket op de bovenkant van de verpakking.


L 310 full wrap labeller

120 verpakkingen per minuut

De etiketteermachine maakt automatische C-labeling en D-labeling (evenals traditionele toplabelling) van verpakkingen mogelijk met een output tot 120 verpakkingen per minuut. De maximale labelbreedte is maximaal 500 mm. Het is mogelijk om pakketten te gebruiken met een basisbreedte tot 250 mm en een hoogte van 140 mm. De machine kan worden uitgerust met een zero-downtime-functie, evenals met een geïntegreerde printer en label-/printbewaking.

Wikkeletiketten

Met volledige wikkeletiketten, is het mogelijk om de eierdozen automatisch volledig af te sluiten. Handig voor aseptische of gepasteuriseerde eieren voor de horeca, ziekenhuizen en bakkerijen. Dankzij verzegeling is veiligheid, steriliteit en kwaliteit te garanderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Artikel delen