Gebruikte MULTIVAC-machines

Gebruikte MULTIVAC-machines

Tags: machine

Op korte termijn een traysealer, dieptrekker of etiketteerder nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan. Snelle levering en ook interessant voor afnemers met kleinere budgetten.

Dit is een artikel van MULTIVAC.

Gebruikte machines, originele onderdelen

MULTIVAC reviseert gebruikte machines met originele onderdelen en komt hiermee tegemoet aan de klant die snel een machine geleverd wenst of een kleiner budget te besteden heeft. Van traysealers en dieptrekkers tot gerobotiseerde handlingsystemen en vacumeermachines tot etiketteer- en kwaliteitscontrole-apparatuur. Inclusief een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen.

Huuroptie nieuwe, voorraad- en gereviseerde machines

Naast koop biedt MULTIVAC een grote variëteit aan nieuwe, ongebruikte machines te huur aan. Dit zijn standaard machines die binnen een hele korte termijn leverbaar zijn voor een periode van 3 maanden of langer. Het aanbod bestaat uit diverse soorten en modellen traysealers, dieptrekmachines, kamermachines, etiketteerders en vacumeermachines met transportband.

Ook voor de origineel gereviseerde of nieuwe MULTIVAC verpakkings- en verwerkingsmachines worden huurmogelijkheden als extra service geboden.

Bekijk hier het aanbod

Artikel delen