Gebruikte, origineel gereviseerde MULTIVAC machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde MULTIVAC machines op Empack

Tags: machine

Als producent van verse levensmiddelen heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine.

Promotioneel

MULTIVAC maakt het bovendien ook mogelijk plasticbesparend te verpakken op oudere modellen verpakkingsmachines en machines te huren. Wij kunnen snel schakelen om de productiecapaciteit te verhogen. Bovendien kun je bij ons terecht voor een grote variëteit aan verpakkingsmaterialen, waaronder ook plasticbesparende concepten. Zo heb je een totaaloplossing uit één hand!

Als je een gebruikte, originele MULTIVAC-machine huurt of aanschaft, krijg je dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Dat betekent dat wij de machine volledig installeren, met uitgebreide gebruiksinstructies en de gebruiksgeschiedenis van de machine. Defecte onderdelen vervangen we razendsnel door originele onderdelen, we zorgen voor software-updates en bieden uitstekende technische ondersteuning en uitgebreide garantieservices.

De origineel gereviseerde machines voldoen aan alle huidige veiligheidseisen, en worden geleverd met één jaar garantie. Daardoor ben je verzekerd van de kwaliteit en veiligheid die alleen de oorspronkelijke fabrikant kan garanderen.

Het thema van MULTIVAC op de Empack beurs te Den Bosch op 8 en 9 september a.s. is:

Plasticbesparend verpakken op gereviseerde én splinternieuwe machines.

Op de beurs staat de nieuwste traysealer uit de X-line serie, maar ook een machine uit het assortiment origineel gereviseerde, gebruikte MULTIVAC verpakkingsmachines. Want ook hergebruik van machines draagt bij aan besparing op grondstoffen.

Artikel delen