Advertorial

Goed werkgeverschap met het optimale verpakkingsproces

Goed werkgeverschap met het optimale verpakkingsproces

Goed werkgeverschap is hot. Als goede werkgever creëer je een ergonomisch verpakkingsproces voor je medewerkers. Dit proces wil je tevens geoptimaliseerd hebben op het gebied van verbruik. Fromm stelt dat het met Airpad SmartFill een totaaloplossing biedt voor het optimale verpakkingsproces. Niet alleen voor je werknemers of collega’s, maar ook voor je portemonnee en het milieu.

Dit is een artikel van onze partner Fromm.

Over Airpad SmartFill

Airpad SmartFill is een FROMM-oplossing dat bestaat uit een scanner, shooter en een draadloos bedieningspaneel. Stel het systeem precies af op de behoeften van je bedrijf en dan verpak je altijd zo ergonomisch mogelijk met de juiste hoeveelheid beschermend materiaal.

Het proces van Airpad SmartFill stap voor stap uitgelegd:

  • Er komt een doos aan op de rollerbaan met het product erin dat je wilt versturen
  • De restruimte in de doos wordt gescand
  • Het systeem calculeert het juiste aantal luchtkussens
  • De shooter ‘schiet’ de voorgesneden luchtkussens rechtstreeks in de handen van de inpakker
  • De scanner scant weer een nieuwe doos

Voordelen Airpad SmartFill

Het systeem brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste hoeft de inpakker geen speciale kennis te hebben over het systeem. Hij of zij kan dus gelijk aan de slag. De luchtkussens worden op armlengte aangegeven en de optimale ergonomie en de productiviteit zijn gegarandeerd.

Hoewel Airpad Smartfill standaard op de stand ‘geautomatiseerd’ staat, is het systeem ook op ‘handmatige bediening’ te zetten. Bovendien is Airpad SmartFill ook te bedienen met een voetpedaal of je stem. Het systeem is aan te passen op de bedrijfsvoering.

Aan de slag met Airpad SmartFill

Airpad SmartFill zorgt voor een ergonomisch en voordelig verpakkingsproces. Meer weten? Neem contact op met Fromm zodat zij kunnen kijken wat het kan betekenen voor jouw bedrijf.

Artikel delen