K600G: printer farmaceutische toepassingen

K600G: printer farmaceutische toepassingen

Tags: print

Domino Printing Sciences (Domino) introduceert de nieuwe K600G inkjetprinter. De printer is een innovatieve blisterfolie en webdigitale printoplossing voor serialisatie op productniveau in farmaceutische toepassingen.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

De K600G inkjetprinter is ontwikkeld in samenwerking met de farmaceutische industrie-innovator Gallarus en SeaVision – actief in vision systeemoplossingen.

‘Nieuwe standaard’

‘In de afgelopen paar jaar is serialisatie op verpakkingsniveau uitgegroeid tot een wereldwijde eis in de farmaceutische industrie’, zegt Craig Stobie, directeur Global Sector Development bij Domino. ‘Waarschijnlijk zal serialisatie van individuele zakjes van een blisterverpakking in de toekomst de nieuwe standaard worden. Dit om de patiëntveiligheid verder te verbeteren en medische fouten te verminderen.’

Domino Printing Sciences introduceert de K600G inkjetprinter, een printoplossing voor serialisatie op productniveau in farmaceutische toepassingen.‘De K600G is ontwikkeld om fabrikanten te voorzien van een on-site oplossing voor het afdrukken van variabele gegevens, inclusief codering op artikelniveau, om aan deze toekomstige eisen te voldoen’, vervolgt hij.

Afhankelijkheid externe verpakkingsleveranciers

Het gebruik van digitale afdruktechnologie om productverpakkingen binnen productieketens aan te passen, voegt een zekere mate van handigheid toe. Farmaceutische fabrikanten kunnen gemakkelijker reageren op wetswijzigingen of variaties in productetiketteringsvereisten, omdat het de afhankelijkheid van externe verpakkingsleveranciers  vermindert. Aldus de fabrikant.

Geïntegreerde versie

De nieuwe K600G bevat een reeks oplossingen die zijn ontwikkeld voor verschillende installatietypes, waaronder off-line, near-line, top-of-line, verzegeld-blister-codering voor het rechtstreeks afdrukken op gevormde blister packs, en een geïntegreerde versie ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van OEM's (Original Equipment Manufacturer). Domino Printing Sciences introduceert de K600G inkjetprinter, een printoplossing voor serialisatie op productniveau in farmaceutische toepassingen.

K600G: ‘Toekomstbestendige oplossing’

‘Toen we de K600G wilden ontwikkelen, wilden we een toekomstbestendige oplossing ontwerpen die tegemoet zou komen aan de huidige behoeften van farmaceutische fabrikanten, en die hen in staat zou stellen zich gemakkelijker aan te passen aan veranderende markttrends en wettelijke vereisten’, licht Volker Watzke, EU Medical Devices Sector Manager bij Domino, toe. ‘Het resultaat is een sterke en betrouwbare oplossing die helpt om compliance en patiëntveiligheid te garanderen, terwijl fabrikanten wendbaar blijven.’

 

Artikel delen