Kartonnen dozen, dozen op maat en verzendverpakkingen

Kartonnen dozen, dozen op maat en verzendverpakkingen

Ondanks drukte in de verpakkingsmarkt, geeft 123kartonnendozen, specialist in kartonnen dozen, dozen op maat en verzendverpakkingen, aan dat het bedrijf nog ruimte heeft voor snelle levering.

Door slim in te kopen en efficiënt te plannen kan het bedrijf snel reageren op vragen vanuit de markt. Bij 123kartonnendozen kan je terecht voor de bekende Amerikaanse vouwdozen, maar ook voor stansdozen. Daarnaast biedt het bedrijf in de webshop bedrukte dozen aan. Op de website kan de bezoeker met een handige tool tot 1000 stuks zelf de prijs berekenen en alle variabelen invullen die gewenst zijn voor een kartonnen doos op maat.


Lange termijn relatie

Eigenaar Jan Willem Koole: ‘We proberen altijd te denken in oplossingen voor onze klanten. Dankzij een afgeslankte organisatie zonder poespas lukt het ons om scherp aan te bieden. Ons doel is een lange termijn relatie. Ook als dat betekent dat we extra stappen moeten maken als het even lastig zit. De klant kan op ons rekenen.’

Assortiment

123kartonnendozen.nl levert enerzijds een compleet standaard assortiment aan verzendverpakkingen, dat bestaat zowel kartonnen dozen, als additionele verpakkingsmaterialen zoals tape en opvulmaterialen. Anderzijds biedt het bedrijf kartonnen dozen op maat; Zowel kleine (vanaf 10 stuks) tot grotere series kartonnen dozen. ‘Het one-stop shopping concept’, aldus het bedrijf.

Artikel delen