Labeling in de cloud

Labeling in de cloud

De digitale transformatie naar de cloud is in volle gang. Automatisering in de cloud koppelt fysieke apparaten en processystemen met elkaar. Met als groot voordeel dat bedrijven efficiënter werken en kosten besparen. Hoe zit het dan met labeling in de cloud? Hieronder legt onze partner De Koningh het uit.

Verkeerde etikettering is een groot risico voor producenten. Vaak is dit het gevolg van verouderde systemen, menselijke fouten en vertraging bij softwarekoppelingen. Labeling in de cloud kan dit voorkomen. De oplossing om labels centraal te ontwerpen, beheren en printen vanaf elke locatie. Met labeling in de cloud kan je automatisch labelsjablonen bijwerken, het goedkeuringsproces stroomlijnen, toegang verlenen aan externe partners en het afdrukken van labels eenvoudig implementeren op nieuwe locaties.

Labeling met NiceLabel 10 Cloud

Volgens de Koningh is labeling naar een hoger niveau gebracht met het recent uitgebrachte NiceLabel 10 Cloud. Werken vanuit de cloud biedt de volledige mogelijkheden van labelbeheer zonder de complexe implementatie- en infrastructuurkosten. Binnen enkele minuten kun je aan de slag met een volledig systeem voor labelbeheer. NiceLabel 10 Cloud is een softwarepakket waarmee je altijd en overal inzicht hebt in labelingprocessen, printerbeheer kunt stroomlijnen, tijd bespaart en veilig print via de cloud.

Zeven nieuwe functionaliteiten in NiceLabel 10 Cloud

  1. Nieuwe userinterface met gepersonaliseerde dashboards en quick links
  2. Volledig online gecentraliseerde printerinstallatie en -beheer
  3. Gebruikersrechten instelbaar per functiegroep, locatie of persoon
  4. Verbeterde integraties met alle bekende cloudgebaseerde API's
  5. Nieuwe drivers van nog meer labelsystemen en codeerapparatuur
  6. Verbeterde cloudgebaseerde beveiliging met Veracode
  7. Nieuw online helpportaal en uitgebreid trainingsplatform

Toe aan labeling in de cloud?

Benieuwd of jouw bedrijf toe is aan labeling in de cloud? Bekijk de softwarepakketten van NiceLabel op www.dekoningh.nl of probeer de 30 dagen demoversie! Ook staan alle software specialisten klaar met antwoorden op al je vragen. De Koningh is door Loftware gecertificeerd in de hoogste partnerstatus als ‘NiceLabel Solutions Partner’. Daarmee ben je verzekerd van de beste ondersteuning op het gebied van advisering, technische assistentie en implementatie van klantspecifieke oplossingen.

Bron: De Koningh

Artikel delen