Maatwerk op het gebied van Picking, Packing en Palletising

Maatwerk op het gebied van Picking, Packing en Palletising

Als systeemintegrator heeft Overveld Machines zich al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van machines en klantspecifieke turnkey installaties op het gebied van end of line verpakkingslijnen en logistieke systemen.

Promotioneel

Overveld Machines heeft lijnen die niet alleen medebepalend voor het rendement van een bedrijf kunnen zijn, maar ook zorgen voor de gewenste uitstraling en kwaliteit van producten en stiptheid van leveringen. Het bedrijf kan helpen om tot de meest effectieve oplossing voor een product te komen.

De geautomatiseerde en gerobotiseerde machines en installaties van het bedrijf staan bekend om compacte en flexibele ontwerp, intuïtieve bediening, hoge mate van bedrijfszekerheid met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en return on investment.

Dit wordt gerealiseerd met een ervaren en gedreven team van adviseurs en engineers. Zij kennen producten, processen en zijn op de hoogte van de recentste ontwikkelingen, zodat de lijnen perfect aansluiten bij wensen en verwachtingen. Installaties zijn daardoor betrouwbaar en toekomstbestendig.

De producten van Overveld Machines

  • Packaging
    Onder andere volautomatische pick-and-place units, verpakkingsmachines (casepackers), palletiseermachines, palletiseerrobots, pallet(ont)stapelaars, tussenveldispensers, foliewikkelaars, rekhoesmachines, hoekopzetters en omsnoeringsmachines. Maar ook voor het (semi)automatisch opzetten en vullen van octabins of vullen van big bags met granulaat of poeder biedt het bedrijf een passende oplossing
  • Intern transport en verwerkingsapparatuur
    Met onze lijnen transporteert en verwerkt u uw producten snel en efficiënt van A naar B, zowel horizontaal als verticaal. Van band-, ketting- en roltransporteurs, trilgoten, draai- en wisselstations, verticale (dis)continue liften, zwanenhalsopvoerbanden tot seal checkers, check-weighers, metaaldetectoren, multihead-weighers, etc.

Diensten

  • Volledige regie met één aanspreekpunt en alle relevante disciplines in eigen huis: van mechanical, electrical en software engineering tot industriële automatisering en robotisering;
  • Integrale dienstverlening. Van advies, ontwerp, productie en installatie tot preventief en correctief onderhoud, modernisering en optimalisatie.
  • De installaties worden door een ervaren team van engineers vakkundig en turnkey opgeleverd.
  • Service en supportteam dat 24/7 beschikbaar is, zodat een breakdown geen meltdown wordt.

Benieuwd hoe ze dat doen? Neem dan contact op met Overveld Machines.

Artikel delen