Nieuwe bekervul- en sluitmachine van Syntegon

Nieuwe bekervul- en sluitmachine van Syntegon

Het portfolio van bekervul- en sluitmachines van Syntegon-dochterondernemingen Ampack GmbH, Duitsland, en Osgood Industries, LLC, VS is uitgebreid met de nieuwe LFS-vulmachine voor de zuivel- en voedingsindustrie.

LFS

De LFS vult en verpakt vloeibare, viskeuze producten en pompt vereiste producten, zoals yoghurt, zure room, margarine, delicatessensalades, dipsauzen, sauzen, soepen of retort voedsel voor huisdieren in voorgevormde containers. Het nieuwe modulaire concept van de machine stelt fabrikanten in staat snel te reageren op veranderende markteisen.

Modulair concept

‘Bij de ontwikkeling van de LFS hebben we speciale aandacht besteed aan een modulair concept, waardoor onze klanten met een gerust hart kunnen rekenen op hun nieuwe vul- en verpakkingsoplossing voor de komende decennia’, legt Oguz Karcier, Product Manager bij Syntegon, uit.

De LFS bestaat uit afzonderlijke modules die de belangrijkste machinefuncties bevatten, zoals bekertoevoer, desinfectie, vullen, afdichten, afdekken en bekerafvoer. Elke module kan worden geconfigureerd, toegevoegd of aangepast volgens individuele productiebehoeften.

Bron: 
Syntegon
Artikel delen