Advertorial

Nieuwe controle & inspectiesystemen food & beverage

Nieuwe controle & inspectiesystemen food & beverage

Productiekwaliteit en voedselveiligheid zijn belangrijke thema’s in de food- en beverage industrie. Producenten zijn continu op zoek naar verbeteringen en het minimaliseren van fouten. De nieuwe controle en inspectiesystemen van FT System zijn ontwikkeld om producten en verpakkingen in de food en beverage sector tot op de millimeter nauwkeurig te inspecteren. Hiermee heeft Mundi Technology nu voor elke fase in het productieproces apparatuur voor controle en inspectie beschikbaar.

Dit is een artikel van onze partner Mundi Technology.Betrouwbare controle & inspectie

Voor de Benelux is Mundi Technology aangewezen als de leverancier van deze betrouwbare controle en inspectiesystemen van FT System in de food en beverage industrie. Denk hierbij aan vulniveau inspectie, lekdetectie, sealnaadinspectie, doppencontrole, label/code inspectie, 360 graden inspectie, empty bottle inspectie en meer.

Uitgebreide controle & inspectie

Per product is een uitgebreide inspectie mogelijk op het gebied van vorm, sluiting, gewicht, vulniveau, etiket, code of drukverschil. Met als doel het minimaliseren van productiefouten en verbeteren van de productkwaliteit. Dankzij deze toevoeging profiteert de gebruiker van betere controle en inspectie van de producten.

Meer informatie?

Bekijk alle producten op het gebied van controle & inspectie van FT system op de website van Mundi Technology. Dankzij het complete productgamma is de juiste oplossing beschikbaar voor elke industrie en productielijn, stelt het bedrijf.

Artikel delen