Plus Pack introduceert aluminium inzetbakjes

Plus Pack introduceert aluminium inzetbakjes

Het in Denemarken gevestigde bedrijf Plus Pack lanceert een flexibel nieuw concept voor voedselverpakking bij hun populaire Ready2Cook® verpakkingen van geheel recyclebaar aluminium. Het nieuwe concept bestaat uit uitneembare inzetbakjes die binnenin de verpakking de verschillende etenswaren gescheiden houden, voor een groter gebruiksgemak voor de consument.


Kant-en-klaar maaltijden zijn van levensbelang voor de drukbezette consument die ze alleen hoeft te koken of op te warmen, in plaats van na het werk nog de hele maaltijd te moeten verzorgen. De behoefte aan gemaksmaaltijden groeit en Plus Pack komt hieraan tegemoet met de lancering van het nieuwe concept bij hun populaire Ready2Cook® producten. Dit concept biedt uitneembare inzetbakjes de verschillende etenswaren gescheiden houden.

Flexibel

Het inzetbakje is ontworpen voor een selectie uit de Ready2Cook aluminium verpakkingen. Elk bakje kan tot 400 ml etenswaren bevatten. Ze zijn ideaal voor kant-en-klaar maaltijden waarvan de bestanddelen niet allemaal even lang verwarmd moeten worden. De inzetbakjes zijn uiterst flexibel omdat ze uitneembaar zijn en omdat er tot 2 inzetbakjes in één maaltijdverpakking passen. Dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld vlees, groente en rijst apart te houden, of ook bijgerechten zoals sauzen. Voor supermarkten, traiteurs en slagerijen die kant-en-klaar maaltijden aanbieden zijn deze inzetbakjes een flexibele oplossing voor een verpakking met meerdere vakjes, en de eindgebruiker ervaart groter gebruiksgemak.

PET-deksel

De Ready2Cook verpakkingen met inzetbakjes hebben een bijpassend deksel. Het materiaal is helder PET, zodat de consument door het deksel heen duidelijk zicht heeft op de etenswaren in het koelvak. Het nieuwe aluminium inzetbakje is een uitbreiding van het aanbod van de Plus Pack oplossingen voor recyclebare aluminium verpakkingen. Het inzetbakje bevat 74% gerecycled materiaal. De Ready2Cook verpakkingen met aluminium inzetbakje bieden een verpakkingsconcept voor kant-en-klaar maaltijden .


Plus Pack

Bekijk deze korte video om het flexibele concept in gebruik te zien https://pluspack.com/ready2cook-insert/

Artikel delen