Roze PFM flowpack machine

Roze PFM flowpack machine

De eerste roze PFM flowpack machine ter wereld is voor Coffeelicious. Na duizenden koekjes met de hand in te hebben gepakt werd het tijd voor een efficiënte manier van verpakken. De oplossing: een occasion verpakkingsmachine, makkelijk in gebruik, niet te groot, én perfect voor in de bakkerij.

Dit is een artikel van onze partner Skillpack.

Roze

De PFM Swift wordt standaard in het wit geleverd. Maar aangezien hij toch gereviseerd moest worden, bedacht Skillpack om de machine roze aan te leveren, in de huisstijl van de klant.

Coffeelicious werd er enthousiast van. In plaats van 100 koekjes met de hand per uur te verpakken, worden er nu per minuut 60 verpakkingen geproduceerd. ‘Met dank aan Skillpack voor de super service. Geen uitdaging bleek voor hen te groot. We zijn nu klaar voor de next step met nog meer opdrachtgevers’, aldus Coffeelicious.

PFM Swift

De PFM Swift is een horizontale flowpacker, geschikt voor uiteenlopende producten door de verstelbare vormkast. Voor haar klanten regelt Skillpack de machine van tevoren in op een aantal producten, zodat deze programma’s alleen maar geselecteerd hoeven te worden.

Na de selectie kunnen de producten op de invoerbaan voor de meenemers gelegd worden, en dan doet de machine de rest. Het voordeel van deze compacte, makkelijke machine is dat hij oplossingen biedt voor snelle en efficiënte maatveranderingen van het product.

Occasions

Skillpack levert niet alleen complete lijnen en nieuwe machines, maar beschikt ook over een occasion machinepark. Deze machines kunnen naar wens van de klant aangepast worden, zijn direct leverbaar én worden geleverd met garantie.


Artikel delen