Skillpack installeert verschillende verpakkingsmachines

Skillpack installeert verschillende verpakkingsmachines

Skillpack, specialist in klantspecifieke verpakkingssystemen in de food en non-food industrie, heeft onlangs meerdere verpakkingsmachines geïnstalleerd bij verschillende bedrijven.


Mecapack O² 6000

Mecapack O² 6000

Onlangs installeerden wij bij één van onze klanten de Mecapack O² 6000 verpakkingsmachine. Met deze automatische traysealer kan onze klant, een fruitkweker, zacht fruit zoals frambozen en aardbeien op hoge snelheid verpakken in voorgevormde schalen, voorzien van (bedrukte) folie.

Verpakkingen voor AGF vragen om een partner met kennis van en ervaring in de AGF-markt. Met een brede range van specialistische verpakkingsmachines ontwikkelt Skillpack ook voor uw product de juiste oplossing. Van stand-alone tot een volledig geautomatiseerde productielijn.


PFM Hurricane

PFM Hurricane

Bij een van hun Belgische klanten heeft Skillpack een nieuwe PFM Hurricane geplaatst, ter uitbreiding. De Hurricane is een horizontale flowpacker/flowwrapper die ‘three-sided seal’ flowpack verpakkingen produceert. De machine is uitgerust met een automatisch toevoer systeem en printer. De machine is tevens geprogrammeerd voor het verpakken van meerdere formaten.


Verpakkingssysteem voor Willemsen Bloemen Apeldoorn B.V.

Verpakken van bloemen

Bij bloemengroothandel Willemsen Bloemen Apeldoorn, met bloemisten, retailers en groot zakelijk e-commerce als klanten, heeft Skillpack recent een verpakkingsmachine op maat geleverd. Het kunnen voldoen aan de verschillende verpakkingswensen van klanten is voor Willemsen Bloemen Apeldoorn van groot belang. Dit bleek voor Skillpack een mooie kans om mee te denken in deze (logistieke) verpakkingsoplossing, zoals over brievenbuspost, het verzendklaar maken van hand gebonden boeketten en arrangementen.Verticale flowpack machine voor het verpakken van kaas

Bij Valio Vache Bleue S.A. in België is een BG Pack Vetta One verticale flowpacker geleverd en geïnstalleerd. Deze verticale flowpack machine wordt gebruikt voor het verpakken van geraspte kaas en kaasblokjes in pillow bags en easy packs.

Om ervoor te zorgen dat de twee soorten kaas in diverse verpakkingsvormen kunnen worden verpakt en dat de complete verpakkingslijn optimaal kan draaien heeft Skillpack meerdere onderdelen geleverd en geïnstalleerd, waaronder twee vormschouders, een printer, een VFFS verpakkingsmachine, checkweger en op maat gemaakte in- en uitvoerbanden.

Artikel delen