Slimme verpakkingsoplossingen in de spotlight op Empack 2022

Slimme verpakkingsoplossingen in de spotlight op Empack 2022

Op de Smart Packaging Gallery, te vinden bij Empack op 5, 6 en 7 april 2022, zijn de nieuwste slimme technieken, producten of machines te bewonderen. Met nieuwe verpakkingsoplossingen creëren diverse organisaties toekomstbestendige verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften en eisen van de markt. Oplossingen voor maximale productbescherming, logistiek en kosten, een aantrekkelijk design, langere houdbaarheid en minder voedselverspilling. Maar ook innovatieve materiaalcombinaties die grondstoffen besparen en duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunen.

Dit is een artikel van Empack

E-commerce verpakkingsoplossingen

Maak het medewerkers gemakkelijk om papieren tassen beschikbaar te stellen voor klanten. De tassendispenser van BATEQ BV ontvouwt en plaatst papieren tassen in kratten voor toepassing voor alle E-commerce organisaties. Het systeem is modulair opgebouwd en kan, wanneer eenmaal samengesteld, geheel autonoom kratten en tassen openvouwen in het krat plaatsen.

Automatisch etiketteren

Codipack Group heeft Evolabel ontwikkelt om razendsnel te etiketteren. Etiketten met barcodes, houdbaarheidsdata en ingrediënten printen? De automatische labelmachine Evolabel is een uniek systeem in de markt. Deze machine is compact en razendsnel en er is geen gereedschap nodig bij reparaties of vervanging van printkop. De Evolabel is naast alle andere slimme oplossingen te bewonderen in de Smart Packaging Gallery van Empack.Palletwikkelen voor productiebedrijven

Voor de meeste productiebedrijven is een palletwikkelaar onmisbaar. Om aan de hoge verpakkingseisen te voldoen heeft Strema een snelle en efficiënte palletwikkelaar ontwikkeld: de STREMA® A5000B II. Deze palletwikkelaar wikkelt tot 150 pallets/uur met een laag energieverbruik en lange levensduur.

Voor wie nog verder wil gaan dan palletwikkelen kan de palletbooster van Olmia Robotics bewonderen. Met deze palletbooster kan je veilig, snel en geautomatiseerd palletiseren. De booster is ontworpen, om zonder hekwerk veilig met het personeel te kunnen werken. Verder is de booster snel te verplaatsen met bijvoorbeeld een palletwagen of vorkheftruck.

Ben jij benieuwd welke verpakkingsoplossingen er anno 2022 te vinden zijn op Empack? Kom dan langs op 5, 6 of 7 april 2022!

Schrijf je hier gratis in

Artikel delen