Stickpackmachine geschikt voor desinfectie vloeistof

Stickpackmachine geschikt voor desinfectie vloeistof

Skillpack, specialist in klantspecifieke verpakkingssystemen in de food en non-food industrie, biedt de oplossing voor desinfectie-stickpacks in de farmaceutische industrie. De iSTICk 10P HCP stickpackmachine.

Dit is een artikel van onze partner Skillpack.iSTICK HCP

De iSTICK 10P HCP is een volledige verpakkingslijn, bestaande uit een stickpack verpakkingsmachine, een pick-and-place systeem en een kartonneermachine. Het wordt gebruikt in verschillende productsectoren en verpakt dozen met een vast aantal stickpacks die al zijn geteld en geplaatst, zowel losse als al gerangschikte stickpacks.

Door gebruik te maken van verschillende batchingsystemen, kunnen verschillende soorten producten verpakt worden: korrels en poeders, vloeistoffen en pasteuze producten. De aandrijfeenheid wordt bestuurd door borstelloze motoren en het bedieningshandleiding werkt met een touchscreen. Ook is er de mogelijkheid om het remote support systeem te installeren om de beheersoftware te bedienen.

De machine is betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, het vereist niet al te veel onderhoud of gekwalificeerd personeel. Daarnaast is de machine door compacte ontwerp gemakkelijk schoon te maken.Pre-desinfectie van verpakkingen

Behalve dat de 10-baans uitvoering zorg draagt voor een hoge productie-efficiëntie is de pre-desinfectie van de verpakkingen een ander uniek kenmerk van deze lijn. De stick is eerst gedesinfecteerd voordat deze verder met vloeistof gevuld wordt.

Sticks en sachets

Naast deze marktgerichte aanvulling op het assortiment, heeft Skillpack, als exclusief distributeur van MF Packaging, vele oplossingen in huis voor zowel sticks als Ssachets voor vloeibare en vaste producten.


Artikel delen