Advertorial

Verzendzakken voor een gemakkelijke en snelle handling

Topa_verzendzakken

Verzendzakken voor een gemakkelijke en snelle handling

Om producten te versturen heeft Topa verzendzakken in alle soorten en maten. De verzendzakken zorgen voor een snelle en gemakkelijke handling, en zowel bij het opslaan als het transport nemen ze weinig ruimte in beslag.

Dit is een artikel van onze partner Topa Verpakking.

Verzendzakken bieden meerdere voordelen: je verstuurt minder lucht, waardoor je bespaart op verzendkosten. De zakken zijn makkelijk te bedrukken en bestaan uit veel minder verpakkingsmateriaal dan een doos. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar, zodat ook de CO₂ voetafdruk veel lager is.

Verzendzakken versnellen het verpakkingsproces

De verzendzakken van Topa zorgen voor een snelle en gemakkelijke handling. Het bedrijf heeft zakken die door een brede opening uitstekend te vullen zijn. Daardoor kun je ook heel goed meerdere kleine producten in één verzendzak stoppen, om deze zo efficiënt mogelijk te verzenden. Dankzij de zelfklevende sluiting, met mogelijkheden voor een dubbele hechtstrip voor retourzending, kun je producten snel inpakken en dichtplakken. Ook kleinere kledingstukken kun je bijvoorbeeld gemakkelijker in een flexibele verzendzak voor kleding versturen dan in een grote envelop.

Topa biedt keuze uit een breed assortiment: van papieren tot plastic verzendzakken. Van neutrale tot gekleurde zakken. Van hele grote verzendzakken tot verzendzakken op brievenbusformaat. Voor een gemakkelijke handling zijn er verzendzakken met een handvat en plakstrip. Kortom, voor vrijwel elk product heeft Topa de juiste verzendzak.Papieren en plastic verzendzakken

Topa’s stevige 100% papieren verzendzakken zijn ideaal voor het versturen van flexibele of niet al te dikke en zware producten. Voor extra stevigheid valt te kiezen voor dubbellaags kraft. Door het ontbreken van een zijvouw biedt de verzendzak meer mogelijkheden dan een envelop en is het een serieus alternatief voor verzenddozen. De papieren verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De traditionele uitvoering met blokbodem en naar binnen geslagen zijvouw. En de uitvoering zonder zijvouw, dus met brede insteek.


Plastic verzendzakken van Topa zijn gemaakt van sterk, ondoorzichtig folie. De zakken zijn soepel en scheur- en vochtbestendig. Ze zijn uitgerust met een sterke permanent klevende klep, waardoor ze niet te openen zijn zonder dat het zichtbaar is. De dubbele lasnaden zorgen voor extra stevigheid. Een dubbele sluiting voor retourzendingen met een zelfklevende sluiting, een extra documentenzak voor begeleidende brieven, een draaggreep, het kan allemaal.


Artikel delen