Vlekkeloos lasercoderen met Linx lasers van Mundi Technology

Vlekkeloos lasercoderen met Linx lasers van Mundi Technology

Met een Linx lasersysteem markeert u supersnel cijfers, logo’s of datamatrix codes op uw producten en verpakkingen. Door het weglaseren of verkleuren van de toplaag ontstaat de onuitwisbare codering. Dat kan op allerlei soorten materialen, zoals: karton, plastic, folie of glas. De mogelijkheden zijn eindeloos!Duurzaam alternatief voor inkjetprinters

Met het assortiment aan lasers bij Mundi Technology is er voor iedere uitdaging een juiste oplossing. Er is keuze uit twee typen lasers, namelijk CO₂ lasers en fiberlasers. Deze lasers werken allebei op een andere golflengte en zijn daardoor inzetbaar bij verschillende toepassingen. Zo is een CO₂ laser geschikt voor markeringen op hout, acrylaat, glas, papier, textiel, kunststof, film & folies, leer en steen. Terwijl een fiberlaser juist weer een betere afdruk maakt op metalen, gecoate metalen en kunststoffen.

Grote voordelen van lasercoderen

Wilt u continu productie draaien, zonder interventies? Kies dan voor lasercoderen! Na de installatie van uw lasersysteem heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar.

  1. Vlekkeloos en betrouwbaar coderen
  2. Nauwkeurige en hoge schrijfkwaliteit
  3. Geen verbruiksmiddelen nodig
  4. Hoogste uptime van uw productie
  5. Schoon en duurzaam printen

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan op www.mundi-technology.com voor alle informatie over lasercoderen.

Bron: Mundi Technology

Artikel delen