Verpakkingslijn Somic in virtuele showroom

Verpakkingslijn Somic in virtuele showroom

PackExpo Chicago vindt dit jaar virtueel plaats. De Duitse machinebouwer Somic heeft hiervoor een bijzondere virtuele demonstratie opstelling gemaakt van haar SOMIC 424 Retail Ready Bottle Case Packer. Bezoekers kunnen per lijnonderdeel inzoomen waar een Somic-medewerker via een video tekst en uitleg geeft.

Somic zou op McCormick Place in Chicago haar SOMIC 424-machine tonen. Een case packer voor stand-up pouches, flowpacks en flexibele verpakkingen in een doos te verpakken. Voor de Pack Expo opstelling is de 424 geconfigureerd voor een klant die verzorgingsproducten voor huisdieren in kunststof flessen verpakt. Deze machine kan verschillende flessen in diverse secundaire verpakkingen verpakken, van standaard wraparound dozen tot tweedelige displaytrays met deksel.

Veelzijdig

‘Deze machine demonstreert de veelzijdigheid van de SOMIC 424’, zegt Jan-Willem Cornelisse, van Somic Benelux. ‘Eén machine met talloze configuraties op basis van bewezen functionele verpakkingsgroepen, aangestuurd door een mechatronisch besturingsplatform. De machines van Somic gaan uit van positieve producthandling. Na het groeperen van de producten vormt de machine een doos om de producten heen. Een doos met deksel, wraparound of tray deksel combinatie. Allen volgens hetzelfde principe, wat de machine flexibel maakt. Het is de kunst van het bewegen met een doel.’

www.somic.de

Artikel delen