Handprinter print mondkapjes bij slachterijen

Handprinter print mondkapjes bij slachterijen

Tags: print

Slachterijen hebben na de nodige corona-uitbarstingen hun toegangscontrole flink aangescherpt. Hierbij is de hand-inkjetprinter Reiner 1025 van Tradepack een handig hulpmiddel gebleken. Met een eenvoudige beweging print het een goedkeuringscode op mondkapjes.

Iedere werknemer die de slachterij binnenkomt, moet dagelijks een gezondheidsverklaring tekenen en krijgt een infrarood temperatuurmeting. Voldoet de temperatuur aan de normen dan voert een controleur dit in op de computer. Een printprogramma stuurt het naar de Reiner handprinter waarmee de controleur een goedkeuringscode met de naam van de medewerker op het mondkapje zet. Iedereen in de slachterij kan daardoor direct zien of iemand is gecheckt.

Kostenbesparend

‘De Reiner handprinters vinden hun toepassing vooral in de farma en bij herstelwerkzaamheden’, vertelt Fred Simon van Tradepack. ‘Als een bedrijf bijvoorbeeld een verkeerde, ontbrekende of beschadigde code op de verpakkingen heeft, is het met de Reiner handprinter snel en eenvoudig te corrigeren. Dat voorkomt dat een partij producten wordt weggegooid en bespaart een hoop kosten.’
De Reiner 1025 inkjetprinter kan printen met een resolutie van 200 dpi regels van 25 mm hoog. Het bedrijf biedt vier verschillende pakketten aan met leveranciers van digitale thermometers. Deze kunnen als één pack worden aangeschaft.

 

Artikel delen