Innovatieve krimp- en hersluitfolies

Adapa Group op Empack 2023

Innovatieve krimp- en hersluitfolies

De adapa Group is aanwezig op Empack op 5 en 6 april 2023 in Den Bosch. De specialist voor flexibele verpakkingsoplossingen presenteert er zijn uitgebreide productportfolio. 

VACUshrink(re) MEX 55

De focus van adapa is gericht op recyclebare krimpzakverpakkingen en innovatieve folies voor hersluitbare verpakkingen. De VACUshrink(re) MEX 55, de met een Worldstar bekroonde recyclebare krimpzak, heeft verschillende barrièremogelijkheden en is leverbaar als folie of in de vorm van geprefabriceerde zakken van diverse formaten.

Flexiclose(re) AMX

Een ander hoogtepunt bij adapa is het portfolio van hoogwaardige folieoplossingen met herdichting voor gebruiksvriendelijke verpakkingen: de transparante, uitstekend afsluitbare folies in diktes tussen 50 en 70 μm kunnen worden uitgerust met verschillende openingskrachten en zo optimaal worden aangepast aan de gewenste toepassing. Met de Flexiclose(re) AMX op basis van polyolefine heeft de verpakkingsspecialist een eenvoudig hersluitbaar topweb voor APET trays ontwikkeld. Na de eerste opening kan de verpakking tot tien keer opnieuw worden verzegeld met FlexiClose(re) AMX.

Empack

Of het nu gaat om digitaal, flexo-, offset- of diepdrukdruk – bij adapa profiteren klanten van uitgebreide printexpertise onder één dak. ‘Om tot de beste oplossingen voor onze klanten te komen, zijn wij lid van of volgen wij alle relevante duurzaamheidsinitiatieven, verpakkingsinstituten en overheden, zowel in Nederland als op Europees niveau.’ Voor alle vragen met betrekking tot flexibele verpakkingsoplossingen, inclusief duurzame alternatieven is Ruben Vaartjes, Sales Manager Benelux bij adapa, aanwezig op Empack. Hal 1, Stand F39.

adapa Flexi Close cheese
De adapa Flexi Close cheese verpakking
Artikel delen