Voorbeschouwing All4Pack beurs 2022

All4Pack 2022

Voorbeschouwing All4Pack beurs 2022

ALL4PACK EMBALLAGE PARIS, 21 T/M 24 NOVEMBER

De laatste grote internationale verpakkingsbeurs van dit jaar is All4Pack Emballage. Veel innovatie, veel inspiratie en een sterke focus op duurzaamheid op slechts drie treinuren afstand van Amsterdam.

Internationale inspiratie

Als toonaangevend evenement aan het eind van het jaar (van 21 t/m 24 november 2022 - Paris Nord Villepinte) positioneert ALL4PACK Emballage Paris zich als dé internationale vakbeurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen, die de hele productielijn bestrijkt, inclusief machines.

Nieuwe, compacte layout

De 2022-editie van ALL4PACK Emballage Paris wordt gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte. Deze nieuwe, compactere opzet, waarbij de hallen in feite aan elkaar grenzen, zorgt voor een betere verdeling van de 4 “universums” van de beurs: Verpakkingen (inclusief grondstoffen en verbruiksgoederen), Verwerkings- en verpakkingsmachines/ markeren en coderen, Machines voor secundaire en tertiaire verpakkingen en Verpakkingsdruk/converting.

AlLL4PACK-2022_2 (1)

Duurzaamheid

“Objective Zero Impact” is een uniek hybride evenement, een platform voor uitwisseling en een denktank om de spelers op het gebied van duurzame ontwikkeling bijeen te brengen. De aanwezige start-ups zullen innovatieve en agile oplossingen voor verpakking en onderhoud aandragen: nieuwe materialen, herbruikbare en connected verpakkingen, hulpprogramma’s voor robotprogrammering en meer.

Innovatie

Het ALL4PACK Innovations forum wordt de showcase voor de Innovation Awards 2022. De brede, internationale jury heeft via de winnaars van de wedstrijden, de nieuwe verpakkingsontwikkelingen te ontdekken in de sectoren die op de beurs aan bod komen. Op het ALL4PACK Innovations forum worden ook de winnaars bekendgemaakt van andere competities die internationale en Europese trends vertegenwoordigen: De Oscar de l’Emballage, SIAL Innovation, De Gouden Noot en Emballé 5.0. Het ALL4PACK Conferences forum zal een uitgebreid en veelzijdig conferentieprogramma bieden over de grote thema’s van de sector. Alle conferenties zijn gratis, vrij toegankelijk en worden vertaald (Frans/Engels).

NVC op All4Pack Emballage Paris

Het NVC is op All4Pack Emballage Paris en nodigt bezoekers uit om langs te komen. NVC is beurspartner en steunt daarmee met name de vele medewerkers van de NVC lid-bedrijven in Frankrijk (bezoekers en exposanten). Op dinsdagmiddag 22 november 2022 wordt de Franse editie van het PUMA MANIFEST gepresenteerd in een speciale sessie met after-party vlakbij de beursvloer.

Artikel delen