Atécé toont nieuwe snijplotter op Labelexpo

Atécé toont nieuwe snijplotter op Labelexpo

AtéCé Graphic Products laat van 11 tot en met 14 september 2023 van zich horen op Labelexpo Europe in Brussels Expo in de Belgische hoofdstad. De vakbeurs, die zich richt op het produceren van etiketten en verpakkingen, is de perfecte plek voor AtéCé om te laten zien wat zij te bieden heeft. Exportdireceteur Alexander van Hoek vindt het niet meer dan logisch dat AtéCé op deze beurs aanwezig is.

 ‘De verpakkingsdrukwerk- en labelindustrie zijn belangrijke markten voor AtéCé. We hebben alles in eigen huis. Niet alleen een compleet product portfolio, maar ook vakkennis en praktijkervaring stellen ons in staat om een volledig pakket aan flexo-oplossingen te bieden.

De Technical Director van AtéCé, Tom Kerssens, geeft aan dat het bedrijf beschikt over een hypermoderne inktfaciliteit met verschillende inktdispensersystemen. Hiermee biedt AtéCé het beste uit twee werelden voor zowel offset- alsook flexodruk. Labelexpo is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met wat AtéCé noemt: “The New Future in Flexo”.

Tijdens Labelexpo is er op de stand van AtéCé ook een wereldprimeur te bewonderen. JWEI, fabrikant van digitale snijoplossingen, presenteert een gloednieuwe snijplotter, die rol rol en rol vel snijden mogelijk maakt en zelfs geschikt is voor folie.

AtéCé staat tijdens de beurs op standnummer 4D63.

Artikel delen