Automator: Less is niet altijd more

Automator_printer_etiketteersysteem

Automator: Less is niet altijd more

Coderen en etiketteren in de voedingsindustrie gebeurt op verschillende manieren. Maar hoe vind je nou de printer of het etiketteersysteem die het best bij jouw verpakking past? Door het uitgebreide assortiment van Automator, kunnen zij je breed adviseren hierover.

Voordelen uitgebreid assortiment

Bij Automator hebben ze een brede range aan printers en etiketteersystemen. Binnen de voedingsindustrie kun je op het gebied van coderen stellen: zoveel mensen, zoveel wensen. Om voor al die verschillende wensen een goede oplossing te bieden, kiest Automator voor een breed assortiment. In dit geval kunnen we met recht zeggen, dat less is more niet opgaat. 

‘Iedere keer dat ik bij een klant op locatie kom, bekijken we samen aan welke eisen de codeer- en/of etiketteeroplossing moet voldoen.'

De weg naar de juiste oplossing

Remco Krosenbrink, Sales Engineer bij Automator, is al heel wat jaartjes werkzaam in de branche, maar verveelt zich nog geen moment. Juist de diversiteit in de voedingsindustrie maakt dat er nog steeds voldoende uitdaging te vinden is: ‘Iedere keer dat ik bij een klant op locatie kom, bekijken we samen aan welke eisen de codeer- en/of etiketteeroplossing moet voldoen. Zo kijken we onder andere naar de mate van flexibiliteit die gevraagd wordt, het gewenste bedieningsgemak, de benodigde snelheid, de beschikbare ruimte én de toekomstige wensen. Als we dat allemaal in kaart hebben, gaan we pas kijken naar een concrete oplossing. Doordat ik bij Automator veel mogelijkheden tot mijn beschikking heb, van standaard modellen tot compleet op maat gemaakte systemen, kan ik vrijwel altijd een optimale oplossing bieden!’

Automator in beeld

Een aantal oplossingen zijn bij relaties van Automator op de werkvloer gefilmd. Neem eens een kijkje op de website onder de tab Projecten. Dan krijg je alvast een inkijkje in een aantal mogelijkheden.  

Stuur vrijblijvend uw samples

Naast een breed assortiment, heeft Automator in haar vestiging in Rotterdam eigen engineering op het gebied van software, elektronica en mechanica in huis. Dit maakt niet alleen dat uw oplossing, indien nodig, in de werkplaats wordt aangepast aan uw verpakkingslijn. ‘Het maakt ook dat u een goed beeld kunt krijgen van het resultaat op uw eigen samples. We hebben de mogelijkheid om de bedachte oplossing te testen op uw verpakking. En dat is uiteindelijk toch waar het om draait: een goede kwaliteit opdruk met de juiste gegevens op uw verpakking!’, vult Remco aan.

Tel.: +31 (0)10 415 64 00
E-mail Automator
Website

Artikel delen