Automator: ‘Print & plak = gemak!’

Automator: ‘Print & plak = gemak!’

Automator: ‘Print & plak = gemak!’

De informatie op een verpakking moet goed leesbaar, volledig en juist zijn. Zeker in de voedingsindustrie is het van groot belang dat de verpakking van de nodige informatie wordt voorzien. Bedenk maar eens hoe vervelend de gevolgen zijn als bijvoorbeeld niet de juiste allergenen-informatie op de verpakking staat. Naast de financiële schade komt er ook nog reputatieschade bij. Aldus Automator.

Plaatsen van informatie op de verpakking

Dit kan direct op de verpakking of eerst op een etiket die op de verpakking geplakt wordt. Wanneer gekozen wordt voor het plaatsen van een etiket, dan is een print & apply labeler één van de opties. 

Voordeel ICE print & apply systemen

Remco Krosenbrink, Sales Engineer bij Automator, vertelt:
‘Een groot voordeel van de ICE print & apply systemen is dat de print geplaatst wordt tijdens het afgeven van het etiket, zodat voor elk product heel eenvoudig verschillende informatie kan worden geprint.’

Flexibiliteit en meer

Naast de flexibiliteit heeft deze manier van etiketteren nog meer voordelen.

‘Je start in één handeling zowel het print- als het etiketteerproces. Dit scheelt insteltijd. Er zijn verschillende uitvoeringen van de print & apply labeler, die het etiket op een andere manier op de verpakking plaatsen. We kennen onder andere de direct apply, tamp apply, front of product en rear corner variant. Je hebt dus ruime keuze in de plek waar je het etiket wilt hebben’, vervolgt Remco.

Print & apply in beeld

Benieuwd naar de oplossing? Bekijk dan hier een klantcase op de website van Automator. De verschillende uitvoeringen zijn ook te bekijken, klik daarvoor op deze link.

Iets voor u?

‘Is de print & apply oplossing ook de beste oplossing voor mijn productielijn, vraagt u zich nu misschien af.’
‘Dat hangt van meerdere factoren af. Wij kijken altijd op locatie wat de precieze print- en etiketteervraag is en kijken dan samen met de relatie welke mogelijkheid daar het beste bij past. Bij Automator bieden we meerdere oplossingen. Dat maakt dat we goed kunnen inschatten wat de beste optie is in een bepaalde situatie’, licht Remco toe. ‘Neem contact met ons op en we komen ter plekke kijken en helpen dan met het kiezen van de juiste oplossing!’

📩  info@automator.nl
📞 +31 (0)10 415 64 00
🌐 www.automator.nl
Artikel delen