Bloemenhoezen labelen is eenvoudiger dan ooit

Tegra Systems: Bloemenhoezen labelen is eenvoudiger dan ooit

Bloemenhoezen labelen is eenvoudiger dan ooit

In de kleurrijke wereld van de sierteelt is een verzorgd uiterlijk van bloemen en planten in hoezen van cruciaal belang. Voor deze uitdaging heeft Tegra Systems een modulaire oplossing ontwikkeld: de sierteelthoesetiketteermachine. Deze machine is speciaal ontworpen om bloemen- en planthoezen op een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier te labelen. Het resultaat is een uniforme uitstraling van de producten, wat vooral belangrijk is bij het gebruik van grotere labels.

Modulaire opbouw

Het unieke van de Tegra Systems sierteelthoesetiketteermachine is de modulaire opbouw, die een hoge mate van flexibiliteit biedt. Hierdoor kan de machine worden aangepast aan een breed scala aan hoes- en etiketafmetingen. Dit betekent dat het mogelijk is om alle soorten sierteelthoezen te labelen, volledig geautomatiseerd en met een snelheid van maximaal 3500 hoezen per uur.Tegra.2_adv_wk28_23

Een ander belangrijk aspect van deze machine is de automatische invoer en uitvoer van hoezen, wat het mogelijk maakt om gemakkelijk tussen verschillende hoes- en etiketformaten te schakelen. Bovendien zorgt de persoonlijke ondersteuning van de specialisten van Tegra Systems en de snel aanwezige servicemonteurs ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Een label van sierteelthoezen kan veel informatie bevatten, variërend van verkoopinformatie zoals de productnaam, prijs en streepjescode (EAN-code), tot verzorgingstips en marketingmateriaal, zoals bedrijfsnaam en logo. De sierteeltetiketteermachine van Tegra Systems maakt dit proces eenvoudig.

De machine beschikt over een touchscreenbediening voor de labeldispenser en een elektrische stamper voor een nauwkeurige plaatsing van de labels. De machine kan hoezen van diverse afmetingen verwerken. De maximale breedte van het etiket is 120 mm en de maximale diameter van de etikettenrol is 310 mm (of in overleg 410 mm), met een kern van 78 mm.

Etiketteermachine voor bloemen en planten

Met deze sierteelthoesetiketteermachine biedt Tegra Systems verpakkers een veelzijdige, snelle en efficiënte oplossing voor het labelen van sierteelthoezen. Zo hebben de bloemen en planten altijd een verzorgd en uniform uiterlijk.

Tegra.1_adv_wk28_23

 

Contact opnemen

‘Neem contact op met ons om te verifiëren of uw hoes door deze machine kan worden voorzien van een label.'
Artikel delen