Codeeroplossingen tegen verspilling van Domino

Domino Printing Sciences (Domino) laat een reeks codeeroplossingen zien waarmee fabrikanten verspilling terugbrengen.

Codeeroplossingen tegen verspilling van Domino

Domino Printing Sciences (Domino) laat een reeks codeeroplossingen zien waarmee fabrikanten verspilling terugbrengen. Deze oplossingen zijn onder meer: geavanceerde automatiseringssoftware die foutgevoelige handmatige taken overneemt, oplossingen in de cloud voor prestatiebewaking op afstand en externe vision systemen voor code-inspectie. 

Bezoekers van de stand kunnen ook een interactieve app gebruiken om verspilling in hun bedrijf te identificeren en kwantificeren. Dit geeft inzicht in de verborgen oorzaken en kosten van verspilling in hun productieomgeving.

Productiviteit maximaliseren

‘Wie moeite en energie steekt in inefficiënte processen, is uit milieu- en zakelijk oogpunt niet duurzaam bezig’, vertelt Adem Kulauzovic, director of automation bij Domino. ‘Onze oplossingen zijn ontworpen om de productiviteit van fabrikanten te maximaliseren, zodat ze meer tijd kunnen investeren in de volgende stap van hun duurzaamheidsreis.’

Duurzame materialen

De printerfabrikant laat ook zien hoe het bedrijf samenwerkt met verpakkingsfabrikanten om codeer- en markeeroplossingen voor nieuwe, duurzame verpakkingsmaterialen te optimaliseren. Dit om de risico's voor fabrikanten op hun 'Journey to zero' te verminderen.

interpack Hal 8B / C41

Artikel delen